EunSung Hydra Touch H2 kozmetikai kezelések

Mikor ajánlom neked az EunSung Hydra Touch H2 rendszer használatával végzett kezeléseket? 

 • problémás az arcbőröd, de szeretnél a kellemetlen, esetenként fájdalmas arctisztítás helyett valami új, hatékony, mégis kíméletes módszert kipróbálni
 • az arcbőröd fakó, fénytelen és szeretnéd elérni az élettel teli kinézetet
 • megjelentek az első apró kis ráncok, és szeretnéd elejét venni a továbbiak kialakulásának, vagy ezek mélyülésének
 • érett nőként már az arcbőröd is az „érett” kategóriába tartozik és szeretnéd megállítani, esetleg néhány évvel visszaforgatni az időt, legalább ebben a tekintetben
 • lazító, frissítő, fiatalító, feszesítő kezelésre vágysz, mely után sokkal dinamikusabbnak és ragyogónak érezheted magad

Aquaclean hidroabrázió, hidrogéndús vízterápia, elektroporáció és lift-roll a maximális hatás elérése érdekében

Az EunSung Hydra Touch H2 arckezelő rendszer négy, önmagában is eredményes technológiát tartalmaz, amelyek a bőrtisztítástól, a hatóanyag bevitelen át, arclifting és anti-aging kezelésekig az arcbőr-problémák különösen széles körének megoldására alkalmazhatók. A készülék tartalmazza a vadonatúj H2 modult, amely magas koncentrációjú hidrogén generálásával az öregedést fokozó aktív oxigén hatásai ellen kínál megoldást.

Alkalmazási területek:

 • bőrtisztítás, pórustisztítás
 • elhalt hámsejtek, komedók és bőrparaziták eltávolítása
 • bőrlégzés és vérkeringés fokozása
 • bőrtextúra javítása
 • hatóanyag-bevitel
 • lifting
 • aktív oxigén, oxidatív szabadgyökök eltávolítása hidrogéndús vízterápiával, öregedésgátló hatás

Konzultáció, hogy a legjobb eredményt érjük el az EunSung Hydra Touch H2 használatával

Mint minden, szalonunkban végzett szolgáltatásnál, a Hydra Touch H2 alkalmazása előtt is rendkívül fontosnak tartom a személyes konzultációt! Szükséges tisztázni arckezeléssel kapcsolatos céljaidat, az egészségügyi vonatkozásokat, az otthoni arcápolással kapcsolatos teendőket. Fel kell mérnünk a bőr állapotát, típusát. Minderre azért van szükség, hogy pontos képet kapjunk, milyen megoldásokat alkalmazhatunk az ideális végeredmény eléréséhez.

Hydra Touch H2 tisztítás, hatóanyagbevitel és lifting menete

A kezelés legelső lépése az előkészítés, mely egy habzó tisztítós lemosás. Ezután elvégezzük a négyfázisú tisztítást, mely tartalmazza a hidrogénes vízterápiát, a tejsavas átmosást az elhalt hámsejtek eltávolításának érdekében, a szalicilsavas faggyútermelés-szabályozást, valamint egy tápláló, mélyhidratáló folyadékkal való kezelést tartalmaz. Ez a négyfázisú tisztító eljárás alapja lehet jó néhány kozmetikai kezelésünknek, nem csupán a Hydra Touch H2 rendszerrel végzendőknek.

Tisztítás után az arcbőr állapotától, és a kívánt hatástól is függően választhatunk a továbbiakat tekintve elektroporáció vagy liftinget. Lássuk, hogyan is zajlanak ezek!

Elektroporáció

A megtisztított bőrre a típusnak és állapotnak megfelelő, orvosi tisztaságú steril ampullás hatóanyagot viszünk fel, melyet az elektroporációs kezelőfej segítségével mélyen a bőr mélyére juttatunk. Érzetben ez nagyon enyhe, csipkedést, később hőérzetet jelent, egyáltalán nem kellemetlen.

Lifting

A lifting az arc izmait tornáztatja meg, miközben a bőr számára szükséges tápanyagokat is segít a bőr mélyére juttatni. A hatóanyagokat steril ampulla, esszencia, szérum, gél, krém vagy akár fátyolmaszk formájában is felvihetjük a bőrre, majd a lift-roll fejjel mintegy átmasszírozva, az arc izmait finoman stimulálva segít bejuttani azokat. A lifting hatására az arcbőr feszesebbé válik, megfiatalodik, az arcizmok tónusosabbak lesznek, ezáltal az arc kontúrja jelentős mértékben javul.

Ezek a kezelések erősítik a kötőszövetet, javítják az arcbőr vér- és oxigénellátottságát, a nyirokkeringést, serkentik a kollagéntermelődést. Ezáltal az arc feszesebb, élettel telibb, fiatalosabb, egészségesebb lesz.

Mennyi ideig tart és hány alkalommal javasolt?

Az EunSung Hydra Touch H2 rendszerrel az alap tisztítástól a komplex bőrmegújításig sok összetételben tudunk dolgozni. Így a kezelés időtartama is széles skálán mozog. 45 perctől akár 150 percig is terjedhet. Minden esetben előre egyeztetjük a szükséges kezelések időtartamát is, ezért tudod úgy alakítani a programjaidat, teendőidet, hogy minden, amit szeretnél, beleférjen a napodba.

Az első pár alkalommal érdemes akár hetente kétszer is eljönni kezelésre, de amikor megfelelően kitisztítottuk, valamint feltöltöttük hatóanyaggal a bőrt, megfelelő otthoni ápolás mellett havonta egy alkalommal elegendő ezt a szolgáltatást igénybe venni. Az elején célravezető 4-6 alkalmas kezeléssorozatot igénybe venni, majd havonta egy fenntartó kezelésen részt venni.

Fontos, hogy tudd!

A bőr egészsége jelentős mértékben függ az életmódunktól. A megfelelő folyadékfogyasztás, a kiegyensúlyozott, tápanyagokban gazdag étrend alapvetően meghatározza bőrünk állapotát. Amikor eljössz hozzánk, nem csupán egy arckezelést kapsz! Javaslatokat teszünk az életmódod ideálisabbá tételére, szükség esetén dietetikusunk segítségét is igénybe véve.

Minden arckezelés után bőröd állapotának és igényeinek megfelelő otthonápolási termékekkel engedünk útnak, hiszen azt valljuk, hogy az arc kezelése megfelelő otthoni ápolás nélkül csupán tüneti kezelés, az alap-problémákat hosszú távon nem oldjuk meg vele. Két kabinkezelés között nagyon fontos, hogy a bőrünk számára megfelelő arcápolási rutint alkalmazzuk, minőségi, professzionális termékek használatával.

Hogyan működik?

Az EunSung Hydra Touch H2 egy újgenerációs elektrokozmetikai berendezés orvosi CE minősítéssel, mely biztosítja számunkra, hogy a kezelések nem csak hatékonyság, hanem az egészség szempontjából is a legmagasabb követelményeknek megfelelően történhessenek meg. Az EunSung Hydra Touch H2 a teljes körű, hatékony arcápolás érdekében 4 önmagában is rendkívül eredményes technológiát tartalmaz.

1.VILÁGÚJDONSÁG: HIDROGÉNDÚS VÍZTERÁPIA

A magas hidrogén koncentrációjú víz hatása jól ismert a szépségiparban, mint a szabad oxigén gyököket megkötő, a C vitaminnál is erősebb hatású öregedésgátló hatóanyag. A Hydra Touch H2 a hidrogént közvetlenül a bőrelváltozások területére juttatja, ahol semlegesíti az aktív oxigént. Ezáltal csökkenti a sejtek szabad gyökök általi károsodását és lehetővé teszi az egészséges sejtek képződését. Az aktív oxigén semlegesítésével vizet hoz létre, amellyel a bőr természetes hidratáltságát növeli. Az EunSung Hydra Touch H2 a legmodernebb technológiák egyikével a H2 modullal igen hatékonyan veszi fel a harcot a bőr öregedésével és a gyulladásos folyamatokkal szemben.

2. AQUACLEAN HIDROABRÁZIÓ

Minden idők egyik legsikeresebb bőrtisztító és -tápláló technológiája. Az AquaClean hidrodermabráziós kezelőfej speciális tisztítófolyadékkal oldja fel a szennyeződéseket a bőr felszínén, eltávolítja az elhalt hámsejteket és a fölösleges faggyút, a benne található vákuum pedig felszív minden felesleget.  A vákuum kiszívja és eltávolítja a szennyeződéseket a pórusokból anélkül, hogy bármilyen sérülést vagy karcolást okozna a bőrön. A kezelőfejbe épített technológiák és a kezeléshez használt oldatok szinergikus összhatása biztosítja a legjobb eredményeket.

Az EunSung Hydra Touch H2 arckezelő rendszer tisztító kezeléséhez használatos oldatai:

S1 oldat – első lépés: kíméletes tisztítás

Az AHA elnevezés általánosságban a természetben előforduló gyümölcssavakra utal, amelyek egyik jellegzetessége a vízben oldódó tulajdonságuk. Már az időszámításunk előtti időkben is használták a bőrápolásban az elhalt hámsejtek biztonságos és eredményes eltávolításához. A tejsav eltávolítja a szebumot és az oxidizált szennyeződéseket is a pórusok mélyéről. Kíméletességének köszönhetően a legérzékenyebb bőrű vendégek esetében is biztonsággal alkalmazható.

S2 oldat – második lépés: intenzív T-zóna kezelés

A BHA kíválóan oldódik zsírokban, ennek köszönhetően könnyen behatol a bőrbe, ahol megakadályozza a bőr elszarusodását és oldja a keratinociták közötti kötéseket is. A szalicilsav eltávolítja az elhalt hámsejteket, faggyút, komedókat. Nyugtatja az szeborreás területeket, csökkenti a faggyútermelést, megkönnyíti a manuális tisztítást.

S3 oldat – harmadik lépés: hidratálás és tápanyag-bevitel

Az oldat tápanyagai és hidratáló összetevői mélyen a bőr mélyére penetrálnak és hosszantartó hidratálást biztosítanak. Omega-3 zsírsavakban gazdag porcsint (Portulaca) is tartalmaz.

3. ELEKTROPORÁCIÓ

Bőrünk egyik legnagyobb és legfontosabb szervünk. Megakadályozza a külső anyagok szervezetünkbe jutását, véd a mechanikai, vegyi hatásoktól, fénykárosodástól, a kórokozóktól, valamint hőszigetelő tulajdonságú. A barrier funkció gátolja a víz és az elektrolitok kiáramlását és a bőrbe kerülő anyagok felszívódását. Ennek köszönhetően azonban  a kozmetikai készítmények is csak kis mennyiségben szívódnak fel, így csak a bőr tüneti állapotán javítunk, valós bőrmegújító hatást nem tudunk elérni.

Az elektroporáció olyan eljárás, mely során mikrocsatornák nyílnak a bőrben. Az elektroporációs elektromos hullámok megváltoztatják a sejtek polaritását, ezáltal azok átrendeződnek, így megnyílnak a protein és aquagén csatornák, ezeken keresztül bejuttathatók a sejtek közé a hatóanyagok. Az eljárás után a sejtek visszarendeződnek, a hatóanyagokat mintegy magukba zárják, így a sejteknek lehetőségük van ezeket fokozatosan bekebelezni. Ezáltal hosszú távú hatást érhetünk el. Az elektroporációs kezelőfejet az EunSung kék, vörös és a kettő kombinációjából álló lila LED fényterápiákkal is ellátta. A LED fényterápia vörös színű fénye az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatással van a sejtek regenerációs folyamataira, míg kék fény bőrfertőtlenítő hatású, az akne kezelések hatékony kiegészítője.

Elősegíti a mikro-és makromolekulák bejuttatását a bőr mélyebb rétegeibe, beleértve azokat a tömény hatóanyagokat is, amelyeknek molekulasúlya magas, például kollagén, elasztin, heparin, aminosavak, hialuronsav, vitaminok.

A svéd ClinicCare arckezelő-család ampulláit alkalmazzuk a kezelés során.

 • EGF REFRESH – bőrfiatalító, ránctalanító ampulla
 • EGF TIGHT – bőrfiatalító, ránctalanító ampulla
 • EGF GLOW – bőrfiatalító, pigmentrendelleneségek elleni ampulla

Leginkább lifting és ránckezeléseknél, mélyhidratációra ajánlott az alkalmazása,  de mivel speciális hatóanyagbeviteli lehetőséget teremt, alkalmazható gyulladáscsökkentő hatóanyagok bejuttatására, aknés, rosaceás bőröknél illetve pigmentfolt halványításra

4. LIFT-ROLL TECHNOLÓGIA

A Lift-Roll kezelés az arc izomzatát stimulálja középfrekvenciás elektromos mikroáram segítségével. Az izmok sorozatos összehúzódása és ellazulása masszázs hatást vált ki a kezelt területen. A közepes frekvenciás áram fokozza a sejtek anyagcsere folyamatait is, ezáltal élettelibbé teszi a bőrszövetet. A kezelőfejek görgőkkel vannak felszerelve, amelyek fokozzák a kezelés eredményességét, és jelentősen kellemesebbé teszik a kezelésérzetet. A görgők által kellemesebbé tett masszázs pedig nyugtatja az idegeket és javítja a vérkeringést. Javítja a bőr rugalmasságát az orcákon, az állon, a nyakon, a nyakvonalnál, dekoltázson. Tökéletesíti a bőr tónusát. Összességében megemeli, feszesíti, ezáltal fiatalabbá teszi a kezelt területet.

A Hydra Touch H2 arckezelési rendszer főbb felhasználási területei:

 • bőr megújítása,
 • mimikai ráncok, vonalak finomítása,
 • arc és nyak feszesítése,
 • öregedési folyamatok lassítása,
 • sebhelyek kezelése,
 • bőr feszesítése,
 • hiperpigmentáció,
 • vérkeringési rendellenességek kezelése,

Ellenjavallatok:

 • terhesség,
 • szívritmus-szabályozó,
 • epilepszia,
 • bőrgyulladás, bőrfertőzés (ekcéma, herpesz, friss tetoválás, aktív akne),
 • műtét (a műtétet követő 40 napban),
 • a szem környékén, az alsó és felső szemhéjon

Kapcsolódó szolgáltatások

Arcfeszesítés rádiófrekvenciával fájdalommentesen

Amennyiben bőröd veszített rugalmasságából, feszessége már nem a régi, szemhéjad, orcáid megereszkedtek, vagy épp ezeket az állapotokat szeretnéd megelőzni, akkor neked a rádiófrekvenciás feszesítést ajánlom.

Nyirokkeringést támogató masszázs

Amellett, hogy segít szervezetednek a méreganyagok kiürítésében, és ezáltal a tünetek csökkennek, elmúlnak, fizikailag jobban érzed magad, a stresszes életmód okozta lelki tünetek is enyhülnek, szellemileg is kipihent,  felfrissült leszel a 60/90 perces kezelés után.
Abonyi Orsi és Enikő hullámmasszázs

Dr.Life hullámmasszázs

A hullámmasszázs (gépi nyirokmasszázs), amellett, hogy segít a nyirokrendszer működésének optimalizálásában, javítja a vénás keringést, csökkenti a cellulitproblémákat, növeli a fogyást célzó eljárások és étrendek hatását.