Rádiófrekvenciás zsírbontás

LipoZero komplex alakformálás hullámmasszázzsal

Mikor ajánlom neked a EunSung LipoZero speciális alakformáló berendezés használatát?

 • Vannak olyan részek a testeden, amelyek sem edzéssel, sem a helyesen összeállított étrenddel nem úgy alakulnak, ahogyan szeretnéd. Ilyenek a kötényhas, az „integetőizom”, a bricsesz, a laza, petyhüdt belső combok, az „úszógumi” vagy a nehezen feszesedő részek a comb-fenék találkozásánál.
 • Makacsabbak a zsírpárnáid, mint gondoltad és szeretnél megszabadulni tőlük.
 • A fogyókúrád során megszabadultál ugyan a felesleges zsírpárnáktól, de a bőröd nem tudott eléggé visszafeszesedni, petyhüdté, lazává vált.
 • Gyermeked születése és a szoptatási időszak után nehezen nyered vissza a neked tetsző formádat.
 • A kor előrehaladtával egyre nehezebb a kívánt formát kialakítani, megtartani, visszanyerni, a feszesség már nem az igazi és szeretnéd ezt a folyamatot megállítani, visszafordítani.

Rádiófrekvencia, ultrahang, soft-lézer, vákuum és LED fényterápia a maximális hatás elérése érdekében

Az EunSung LipoZero öt rendkívül hatékonyan működő alakformáló technológiát integrál egyetlen kezelőrendszerbe. A berendezés kezelőfejei a rádiófrekvencia, a kavitáció, a soft-lézer, a vákuum és a LED fényterápiák kombinálásával lenyűgözően látványos zsírbontó és alakformáló eredmények elérését teszik lehetővé.

Alkalmazási területek:

 • zsírbontás
 • alakformálás
 • méretcsökkentés
 • cellulit kezelés
 • nyúlási csíkok (striák) kezelése
 • salaktalanítás
 • bőrfeszesítés
 • bőrfiatalítás

Konzultáció, hogy a legjobb eredményt érjük el a LipoZero használatával

Mint minden alakformáló szolgáltatásnál, a LipoZero alkalmazása előtt is rendkívül fontosnak tartom a személyes konzultációt! Szükséges tisztázni alakformálással kapcsolatos céljaidat, az egészségügyi vonatkozásokat, az esetleges életmódváltoztatással kapcsolatos teendőket. Fel kell mérnem a kötőszövet minőségét, a testalkatot. Minderre azért van szükség, hogy pontos képet kapjunk, milyen alakformáló megoldásokat alkalmazhatunk az ideális végeredmény eléréséhez.

LipoZero zsírbontás és alakformálás menete

A LipoZeroval történő alakformálás nem igényel komolyabb előkészületet. A szalonba érkezésed után kényelmesen elhelyezkedsz a masszázságyon, a kiválasztott testfelületet ( has, derék-csípő, fenék, hátsó comb, első comb, felkar, hát) szabaddá tesszük és a kontaktanyagot ( koffeintartalmú krém) felviszem. A személyre szabott terv szerint a különböző kezelőfejekkel, a kötőszövet ígényelte időtartam alatt végzem a szolgáltatást. Amikor ezzel végeztünk, a hullámmasszázsgéppel felgyorsítjuk a felszabadult salakanyagok és elfolyósodott, a kötőszövetben, a sejtközötti térbe szivárgott zsírok ürülésének folyamatát.

Mennyi ideig tart és hány alkalommal javasolt?

Egy alkalom 45-90 percet vesz igénybe, a felület nagyságától, a kötőszövet melegedésének időtartamától függően. Hetente 1, legfeljebb 2 alkalommal alkalmazható, az ideális eredmény eléréséhez kúraszerű használat, általában egymást követő 10-12 alkalom szükséges.

Fontos, hogy tudd!

Mint minden alakformáló eljárás esetében, rendkívül fontos a megfelelő mennyiségű (2,5-3 liter) víz fogyasztása. Ezen kívül a Lipo Zero alkalmazásának napján a szénhidrátok és zsírok bevitelét a lehető legkissebb mennyiségre kell csökkenteni, hogy az eljárás maximálisan kifejthesse hatását és a szervezet a felszabadult zsírok kiürítésére tudjon koncentrálni!

Hogyan működik?

1. EunSung LipoZero speciális alakformáló berendezés – rádiófrekvencia

Az EunSung LipoZero multipoláris rádiófrekvenciás energiája biztonságosan, fájdalommentesen jut el a bőrszövetbe, illetve a bőr alatti zsírrétegekbe. Mélymelegítő hatása felgyorsítja a zsírsejtek természetes metabolizmusát. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből. A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikro-keringés és nyirokáramlás újra elindul a területen, az anyagcsere folyamatok helyreállnak. Ezáltal mérséklődik a cellulit és a helyi zsírdepók megjelenése.

2. EunSung LipoZero speciális alakformáló berendezés – ultrahangos kavitáció.

A kavitáció egy fizikai jelenség. A kezelés során a LipoZero ultrahang hullámokat kibocsátó kezelőfeje a sejtközötti térben tömeges mennyiségű mikrobuborékot képez. Az ultrahang hullámok által keltett parciális nyomásváltozások hatására a buborékok szétroppannak, és a lökéshullámok szerencsés, egymást erősítő találkozása esetén szétfeszítik a zsírsejtek membránját. Az abban lévő triglicerid szétfolyik a sejtközötti térben, ahonnan a kiválasztórendszeren keresztül, természetes úton távozik a szervezetből.

3. EunSung LipoZero speciális alakformáló berendezés – vákuum

A szervezetben az életkor, a betegségek, a gyógyszerek, a stressz, a helytelen étrend, a dohányzás, az alkoholfogyasztás a testmozgás hiányának következtében felhalmozódnak a salakanyagok. Ezek az anyagok nagymértékben gátolják a természetes kollagén és elasztin funkciókat, ami a kötőszövet és a bőr petyhüdt, megereszkedett állapotát eredményezi. A folyamat végső soron egyre súlyosabb cellulitproblémákhoz vezet.
A LipoZero kezelőfeje segítségével végzett pulzáló vákuummasszázs hatására javul a vér- és nyirokkeringés, ami rendkívül előnyös élettani hatást gyakorol a sejtek és szövetek anyagcseréjére, a salakanyagok kiürítése mellett elősegíti a felhalmozódott zsírok lebontását. A nyirokáramlás intenzív növelése a sejt közötti tér és a nyirokerek között erősen salaktalanító és ödémacsökkentő hatású.

4. EunSung LipoZero speciális alakformáló berendezés – soft-lézer

A LipoZero kezelőfejének speciális lézerfénye elősegíti, fokozza a rádiófrekvenciás zsírbontás eredményességét, valamint a vörös lézerfény pozitív, fiatalító hatást gyakorol a bőrszövet egészére. A soft-lézer a zsírsejtek sejthártyájának áteresztő képességét növeli meg, ezáltal elősegíti a rádiófrekvenciás hő hatására folyékonnyá váló zsírsavak kijutását a sejtek közötti térbe, ami a zsírsejtek méretcsökkenését eredményezi. A szabad zsírsavak természetes úton, a kiválasztó rendszer csatornáin keresztül távoznak a szervezetből. Továbbá a lézer diódák intenzív vörös fénye fokozza a bőrsejtek metabolizációját (serkenti az ATP termelést), így bőrfeszesítő, bőrfiatalító hatása is van.

5. EunSung LipoZero speciális alakformáló berendezés – LED fényterápiák

Az EunSung LipoZero mindkét kezelőfeje tartalmaz vörös és kék színű LED fényterápiákat is, amelyek pozitív hatással vannak a bőrszövet egészére. A vörös fényű (620 nm) LED az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatást gyakorol a bőrsejt-állomány megfiatalítására, míg a kék fényű (415 nm) LED az akné kezelések hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatású is.

Kapcsolódó szolgáltatások

Nyirokkeringést támogató masszázs

Amellett, hogy segít szervezetednek a méreganyagok kiürítésében, és ezáltal a tünetek csökkennek, elmúlnak, fizikailag jobban érzed magad, a stresszes életmód okozta lelki tünetek is enyhülnek, szellemileg is kipihent,  felfrissült leszel a 60/90 perces kezelés után.

InfraSlimX - infrabicikli

Az InfraSlimX vákuumos fekvő infrabicikli olyan eszköz, mely összetett segítséget nyújt ha formálódni, fogyni, edzeni vágysz.

Alkotóelemei a kerékpár, az infrasugárzók, vákuumozható belső tér, kollagén-fényterápia, aromavíz-adagolótartály, oxigénterápiás berendezés, ózonterápiás funkció.

Különböző összetevőinek köszönhetően hatékony zsírégető, bőrfeszesítő, csökkenti a cellulit okozta tüneteket, javítja a keringést, növeli az állóképességet és nagyban hozzájárul a salaktalanításhoz, felgyorsítva a méregtelenítési folyamatokat.

Abonyi Orsi és Enikő hullámmasszázs

Dr.Life hullámmasszázs

A hullámmasszázs (gépi nyirokmasszázs), amellett, hogy segít a nyirokrendszer működésének optimalizálásában, javítja a vénás keringést, csökkenti a cellulitproblémákat, növeli a fogyást célzó eljárások és étrendek hatását.