A Házirend célja, hogy meghatározza a Szalonban tartózkodó és a szolgáltatásokat igénybe vevő személyek egymás közötti magatartását és azokat az alapvető szabályokat, melyek a kulturált szolgáltatói tevékenység magas színvonalon történő végzéséhez elengedhetetlen.

 1. A hatályos magyar jogszabályok és jelen Házirend betartása kötelező minden, szalonomban tartózkodó személyre nézve. A Házirend elolvasható a szalon recepciójánál és honlapomon egyaránt. Az időpont lefoglalásával, a szolgáltatások igénybevételével vendégeim automatikusan elfogadják a Házirend szabályait.
 1. Kérlek, hogy a szalon területén őrizzük meg a nyugodt hangulatot, a csendet. Kérlek, tartózkodj a hangos beszédtől, kiabálástól és minden egyéb hangos vagy más módon zavaró tevékenységtől (pl. zenehallgatás telefonról, ajtó becsapása, stb.).
 1. Kérlek,  ügyelj a tisztaságra. A cipődet a recepciónál vedd le, s helyezd a cipőtartóra. Itt találsz vendégpapucsot, melyben a szalon többi részén közlekedhetsz. Használat után a papucsot fertőtlenítés céljából helyezd az erre kijelölt tárolóba. A szalonban tilos morzsálódó, vagy egyéb módon szennyező, valamint erősen illatozó ételek és italok, fagylalt fogyasztása, valamint a dohányzás. Kérlek, ha a szalonban valahol tisztasági problémát észlelsz, jelezd azt nekem!
 1. Kérlek, a mellékhelyiséget és a zuhanyzót olyan állapotban hagyd magad után, amilyenben te találni szeretnéd!
 1. Kérlek, a kezelésekre mindig időben érkezz!  A vendégeket egymás után fogadom, ezért kiemelten fontos, hogy a megbeszélt időpontokat mindenki komolyan vegye. Kérlek, vedd figyelembe, hogy a lefoglalt időpont a kezelés kezdési időpontja. A pontos kezdéshez pár perccel előbbi érkezés szükséges, a szolgáltatástól függően (erről előzetes tájékoztatás kérhető). Legfeljebb tíz perccel a lefoglalt időpont előtt érkezz, előbb nem tudlak beengedni, mert kezelek.
 1. Késés esetén fennáll a veszélye annak, hogy nem fogom tudni a kezelést végigcsinálni. Ez esetben a késés miatt a kezelés a tervezettnél rövidebb ideig tart. Az elmaradt rész későbbi “pótlására” nincs lehetőség.
 1. A lefoglalt időpontok áthelyezése, lemondása az alábbi szabályok figyelembe vételével lehetséges:
  (a.) Díjmentesen lemondható, áthelyezhető egy időpont, amennyiben az a kezelés előtt több mint 24 órával történik.
  (b.) Amennyiben egy időpontot úgy kívánsz lemondani vagy áthelyezni, hogy a kezelés eredeti időpontjáig kevesebb, mint 24 óra van, a szolgáltatás árának 100%-a fizetendő a következő alkalommal. A bérleteseknél a bérletből egy alkalom levonásra kerül.
  (c.) Amennyiben nem mondod le a kezelést, de nem is jelensz meg, a b. pont alapján járok el. Amennyiben nem fizeted meg a díjat következő látogatásod alkalmával, a továbbiakban nem veheted igénybe szalonunk szolgáltatásait.
  (d.) A lefoglalt időpontok lemondása, áthelyezése telefonon, és messengeren keresztül tehető meg. Amennyiben telefonon nem érsz el, írd meg SMS-ben a neved és jelezd lemondási szándékod, amint lehetőségem lesz, vissza foglak hívni.
 1. Felhívom minden kedves Vendégem figyelmét, hogy a szalon minden szolgáltatása azonnal fizetendő, hitel nem engedélyezett. Áraim nem alkuképesek.
 1. A szalon sajnos nincs felkészülve állatok fogadására. Kiskedvencedet kérlek ne hozd magaddal! Megértésedet köszönöm!
 1. Az egészség számomra is kulcsfontosságú kérdés. A többi vendég és saját egészségem érdekében kérlek, csak egészségesen vegyél részt kezeléseimen. Fertőzésgyanús esetekben a kezelést elutasítom, azonban a szolgáltatási díjat felszámolom!
 1. Kérlek, hogy az alapvető személyes higiéniai elvárásoknak megfelelően érkezz a kezelésekre! Amennyiben szükségét érzed a tisztálkodásnak, módodban áll lezuhanyozni a kezelés megkezdése előtt.
 1. A szalon területén a köntös, vagy a szaunaruha viselése kötelező! Fehérneműre való vetkőzés közvetlenül a masszázs megkezdése előtt lehetséges. Az átöltözéshez kérlek használd a paravánnal elkerített öltözősarkot, vagy a zuhanyozó helyiség öltöző részét. Köntöst és szaunaruhát minden esetben biztosítok számodra!
 1. A szauna használata kizárólag szaunaruhában lehetséges! Fürdőruha viselése a szaunában nem engedélyezett!
 1. A gépek használatának feltételeiről kérlek tájékozódj a honlapon, vagy kérd személyes segítségemet!
 1. A kezeléseket minden esetben állapotfelmérés előzi meg, mely alkalommal minden ellenjavallat megbeszélésre kerül. Bármely ellenjavallat fennállása esetén elutasíthatom a kezelést, illetve kérhetek hivatalos orvosi javaslatot, igazolást, melyben benne foglaltatik, hogy az adott kezelést a vendég igénybe veheti. Ellenkező esetben nem áll módomban kezelést végezni!
 1. Előzetes engedélyem nélkül a szalon egész területén tilos bármilyen képi vagy hanganyagot rögzíteni!
 1. A Házirend bármely pontjának megszegése esetén a szabálytalan viselkedés megszüntetését fogom kérni! Amennyiben ez a kérés nem teljesül, a szabálytalankodó személynek el kell hagynia a szalont, akár a megkezdett szolgáltatás félbeszakításával, de annak teljes árának megfizetésével!
 1. A Házirendet bármikor egyoldalúan és azonnal módosíthatom.

A Házirend jelen verziója 2020.január 13. napjától lép életbe.

Köszönöm Vendégeimnek, hogy a Házirend betartásával hozzájárulnak a zökkenőmentes és rendezett üzletmenethez, valamint többi Vendégem nyugalmához!

Szolgáltatásaim igénybevételéhez kellemes időtöltést, kikapcsolódást kívánok!

További házirendek