Bár mindenkit, aki először jelentkezik be hozzám bármelyik szolgáltatásomra, igyekszem kikérdezni már a telefonban, alkalmanként belefutok, hogy itt derül ki számomra, olyan probléma áll fenn a vendégemnél, ami miatt meg kell tagadnom tőle az általa választott szolgáltatást.

Szerencsémre egyetlen esetben kellett ezt hosszasabban magyaráznom, és a végén ő is elfogadta, hogy egészségügyi okokból más típusú masszázst kell választania.

Nagyon kérlek, bárhová, bárkihez, bármilyen kezelésre mész, tájékozódj az ellenjavallatokról (kontraindikációk), nézz utána akár több helyen is! Ha valamiben nem vagy biztos, vagy valamilyen egészségügyi problémád van, esetleg kezelés alatt állsz, kérd ki a kezelőorvosod véleményét is! Ha ő rábólint (jobb esetben írásbeli szakvéleményt is ad a kívánt szolgáltatás igénybevételével kapcsolatban), úgy keresd fel az általad választott szakembert (edző, manuálterapeuta, masszőr, kozmetikus, alakformáló kezelést végző szakember…), hogy jelzed felé az egészségügyi helyzetedet! Ezekkel a lépésekkel sok kellemetlenségtől óvod meg magad és a téged fogadó szakembereket is!

Az egészséged nem játék! Figyelj, és vigyázz magadra! Segíts, hogy mi is segíthessünk neked!