Babamasszázs – Közérzet javító és fájdalomcsillapító

Mikor ajánlom a babamasszázst?

  • Kisbabád születése nem volt zökkenőmentes?
  • Nyugtalan, nehezen alszik el, gyakran ébred?
  • Hasfájós, puffad, emésztési problémákkal küzd?
  • Nem zökkenőmentes a szoptatás, nehezen találjátok meg az összhangot?
  • Izomgyengeséget, izommerevséget állapítottak meg nála, mozgásfejlődési problémái vannak?
  • Gyengéd, kellemes kiegészítést keresel a nagyon hatékony, eredményes, de kellemetlen, időnként fájdalmas kezelések mellé?
  • Vagy egyszerűen csak szeretnéd, hogy kellemesen érezze magát egy gyengéd masszázs következtében?

Mindezen felvetésekre tudok nektek segítséget nyújtani a babamasszázzsal!

A babamasszázs jótékony hatásai

Minden alkalom után tapasztalni fogod, hogy gyermeked jobban alszik, kevésbé nyűgös, zaklatott, ritkábban jelez fájdalmat. Emésztési problémája, hasfájása enyhül.

Várlak kisbabáddal kellemes környezetben, nyugodt körülmények között egy jóleső, gyengéd babamasszázsra, mely alatt megtapasztalhatja az érintés jótékony hatásait, megnyugodhat, fájdalma csillapodhat, a kellemetlen tapasztalatokat felválthatja a biztonság érzése.

A babamasszázsba fektetett idő és energia rövidesen megtérül. A kezelések eredményeképpen gyermeked kiegyensúlyozottabb, könnyebben kezelhető, vidám kisbaba lesz, ezáltal te is jobban érzed majd magad, magabiztosabbá, nyugodtabbá, kipihentebbé válhatsz.

Babamasszázs rendszeressége…

A babamasszázs alkalmanként 30 perc. A rendszeresség és a masszázs hossza megbeszélés kérdése, mivel nagyban függ gyermeked ingerküszöbétől.

Ígérem arra fogok törekedni, hogy a lehető legjobban érezze magát a csöppség és mosolyogva bújjon vissza a karjaid közé!

Amennyiben magadat szeretnéd kényeztetni, akkor ajánlom figyelmedbe a Dr. Life hullámmasszázs gépünket, az anyagcsere serkentő nyirokmasszázst, vagy a teljes teljes testmasszázst, a svédmasszázst.

Kapcsolódó tartalmak

Figyelj az ellenjavallatokra! Masszőr, kozmetikus…

Bár mindenkit, aki először jelentkezik be hozzám bármelyik szolgáltatásomra, igyekszem kikérdezni már a telefonban, alkalmanként belefutok, hogy itt derül ki számomra, olyan probléma áll fenn a vendégemnél, ami miatt meg kell tagadnom tőle az általa választott...

Masszázs plasztikai beavatkozás után.

A napokban megkérdezte tőlem egy érdeklődő, hogy plasztikai beavatkozás után lehet-e masszíroztatni. Úgy döntöttem, válaszomat ide is leírom, esetleg van, aki szintén érintett a témában. Minden műtéti beavatkozásra, ezek között a plasztikaira is, általánosan igaz,...

Összeszokás a babával

Mai utolsó vendégem egy hét hónapos fiatalember volt. Először volt nálam, kellett egy kis idő, mire összebarátkoztunk, de egy rövid masszázst sikerült összehoznunk! Szuper hozzáállású anyukájával közösen megállapítottuk, hogy legközelebb már valószínűleg több...

Klimatizált masszázs és alakformáló szalon

Szalonomat úgy alakítottam ki, hogy a hőmérséklet mindig az éppen aktuális tevékenységhez optimálisan beállítható legyen. A fűtésről egy tized fok pontossággal állítható termosztát gondoskodik, nyáron a nagy melegben pedig a helyiséget oly módon hűtjük, hogy a bent...