Nyirokkeringést támogató masszázs

Amennyiben az alábbi néhány kérdés bármelyikére “Igen!” a válasz, akkor a nyirokkeringést támogató masszázs neked szól!

 • Az egész napos talpalás után estére fájdalmasan feszülnek a lábaid? 
 • Ülőmunkát végzel és nap végére nehéznek érzed a lábad? 
 • Melegebb napokon megduzzadnak a végtagjaid, alig bírod behajlítani a kezed, a gyűrű is rászorul az ujjadra?
 • Narancsbőr tüneteit véled felfedezni magadon?
 • Szeretnél egyenletesebb, szebb bőrt magadénak tudni?
 • Szeretnél csökkenteni a körméreteiden, testsúlyodon, csak nem tudod, hogyan kezd el? Vagy már túl vagy a javán, de az utolsó néhány kg, pár cm sehogy nem akar lemenni? 
 • Menstruáció előtt, alatt duzzadtnak érzed a tested?
 • Kisbabát vársz és jó lenne picit könnyebbnek érezni magad?
 • Sokszor fáj a fejed, migrénes tünetek kínoznak?
 • Puffadás, székrekedés gyötör, emésztési problémákkal küzdesz?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Hogyan hat a szervezetedre a nyirokkeringést támogató masszázs?

A nyirokkeringést támogató masszázs nagyon gyengéd mozdulatokkal szabadít meg az összes olyan (salak)anyagtól, melyek nagyban felelősek a fenti tünetek kialakulásáért.

Amellett, hogy segít szervezetednek a salakanyagok kiürítésében, és ezáltal a tünetek csökkennek, elmúlnak, fizikailag jobban érzed magad, a stresszes életmód okozta lelki tünetek is enyhülnek, szellemileg is kipihent, felfrissült leszel a 60/90 perces masszázs után. 

A nyirokkeringést támogató masszázs jótékony hatása…

A masszázs a szöveteid között pangó, salakanyaggal, gyulladást okozó anyagokkal, zsírokkal teli folyadék felvételét, kiválasztószerveidhez való elszállítását segíti elő. Ezáltal szervezeted kitisztul, a gyulladásos folyamatok el sem indulnak, vagy a már meglévők hamarabb lezajlanak. Szervezeted ellenálló képessége nő azáltal, hogy a sejtekhez könnyebben eljut a tápanyag és az oxigén, a betegséget okozó vírusokat, baktériumokat könnyebben legyőzi, nem ad lehetőséget az elszaporodásukra, így a betegség nem alakul ki nálad, vagy enyhébb lefolyású lesz.

A megtisztított területeken a vérellátottság megnő, megfelelően működik sejtszinten is az anyagcsere, az esetleges zsírlerakódásokat is könnyebben megszüntethetjük. A nyirokkeringést támogató masszázs sokat segíthet a testsúly-, és körméretcsökkenésben, valamint a cellulit tüneteinek enyhítésében.

Feltérképezés

Első alkalommal egy állapotfelmérést végzek masszázs előtt, hogy pontos képet kapjak arról, személy szerint neked milyen masszázsra is van szükséged. Együtt meghatározzuk a szervezeted számára ideális alkalmak számát, gyakoriságát, valamint, hogy szükség van-e célzottan több gondot fordítani valamelyik testrészre.

Hol történik a masszázs?

A masszázsok egy nagy gonddal kialakított szalonban zajlanak, Budapesten, a 16. kerületben. A hőmérséklet, a zene, a fények mind a te igényeidnek megfelelően, veled közösen kerülnek beállításra. Nagy figyelmet fordítok a higiéniára, a kellemes illatra, a masszázshoz használt anyagok minőségére.

A masszázsról pár szó

Maga a nyirokkeringést támogató masszázs nagyon finom, lágy mozdulatokból áll, helyenként szinte simogatásnak érezheted. Ez ne bizonytalanítson el! A többi masszázstól eltekintve ennél a fajtánál, a kívánt egészségügyi hatás eléréséhez pontosan ezekre a fogásokra van szükség. A masszázs a teljes testet érinti, az intim területek kihagyásával. Amennyiben azonban kifejezetten problémás területeket is felmérünk, azokon a részeken több időráfordítással dolgozom. 

Milyen eredményre számíthatsz, és milyen rendszerességgel ajánlom?

Biztosíthatlak, amellett, hogy a masszázs végére nagyon kellemesen fogod magad érezni, az eredmény centiméterekben is mérhető lesz. Azonban fontosnak tartom, hogy tudd, bármilyen hatékony ez a módszer, egy alkalom nem elég ahhoz, hogy ideális eredményeket érjünk el! Ha kifejezetten problémával érkezel hozzám, közösen összeállítjuk a kezelési tervet, ha csak általánosságban szeretnéd könnyebben, jobban érezni magad, akkor is megtaláljuk a masszázsok számodra ideális gyakoriságát. Ez általában két hét szokott lenni a problémamentes vendégeknél, de hidd el, ha figyelsz a tested jelzéseire, pontosan fogod érezni, mikor van szükséged a következő masszázsra. 

Ellenjavallatok

 • aktív tumoros állapot
 • tumor műtéttől számított egy éven belül
 • kemoterápia és sugárkezelés alatt
 • kezeletlen magas vérnyomás (hypertonia)
 • terhességi toxémia
 • ingadozó vérnyomás
 • akut mélyvénás trombózis
 • akut gyulladásos állapot
 • akut szívproblémák
 • lázas állapot
 • bőrfertőzés

Kapcsolódó tartalmak

Figyelj az ellenjavallatokra! Masszőr, kozmetikus…

Bár mindenkit, aki először jelentkezik be hozzám bármelyik szolgáltatásomra, igyekszem kikérdezni már a telefonban, alkalmanként belefutok, hogy itt derül ki számomra, olyan probléma áll fenn a vendégemnél, ami miatt meg kell tagadnom tőle az általa választott...

Masszázs plasztikai beavatkozás után.

A napokban megkérdezte tőlem egy érdeklődő, hogy plasztikai beavatkozás után lehet-e masszíroztatni. Úgy döntöttem, válaszomat ide is leírom, esetleg van, aki szintén érintett a témában. Minden műtéti beavatkozásra, ezek között a plasztikaira is, általánosan igaz,...

Klimatizált masszázs és alakformáló szalon

Szalonomat úgy alakítottam ki, hogy a hőmérséklet mindig az éppen aktuális tevékenységhez optimálisan beállítható legyen. A fűtésről egy tized fok pontossággal állítható termosztát gondoskodik, nyáron a nagy melegben pedig a helyiséget oly módon hűtjük, hogy a bent...

Kapcsolódó szolgáltatások

Hullámmasszázs - Dr.Life!

Nyirokmasszázsra (legyen az gépi, vagy kézi) minden egészséges embernek szüksége lenne átlagosan kéthetente ahhoz, hogy nyirok-, és érrendszere hosszútávon megfelelően működjön. Használatával megelőzhető az olyan nyirok-, és érrendszeri problémák kialakulása, mint például a visszértágulat, visszérgyulladás, trombózis, seprűvénák, nyiroködéma. Ezen kívül a nyirokkeringés serkentésével jelentősen támogathatjuk a különböző alakformáló- és testsúlycsökkentő eljárások hatásfokát.

Mindezeket figyelembe véve igénybeveheted Dr.Life hullámmasszázs gépünket, az általad kiválasztott gyakorisággal.