Masszázs a XVI. kerületben

Svédmasszázs

A svédmasszázs a lábujjaktól a hajas fejbőrig, az intim területek kihagyásával minden testrészt érint. Amennyiben valamilyen fájdalom enyhítésének céljából keresel fel, akkor az érintett testrész kezelésére fokozottabb figyelmet fordítok.

Kismama masszázs

Várandósságod második trimeszterébe léptél? Jól esne egy masszázs, de úgy tudod, ilyenkor nem szabad? Jó hírem van! A speciálisan kismamák számára kifejlesztett masszázstípus minden komplikációmentes várandósság, esetében, valamint a szoptatási időszak alatt is igénybevehető.

Nyirokkeringést támogató masszázs

Amellett, hogy segít szervezetednek a méreganyagok kiürítésében, és ezáltal a tünetek csökkennek, elmúlnak, fizikailag jobban érzed magad, a stresszes életmód okozta lelki tünetek is enyhülnek, szellemileg is kipihent,  felfrissült leszel a 60/90 perces masszázs után.

Babamasszázs

Várlak kisbabáddal kellemes környezetben, nyugodt körülmények között egy jóleső, gyengéd masszázsra, mely alatt megtapasztalhatja az érintés jótékony hatásait, megnyugodhat, fájdalma csillapodhat, a kellemetlen tapasztalatokat felválthatja a biztonság érzése.

Alakformáló masszázs-cellulit masszázs

Alakformáló cellulitmasszázs kezelésünk sokat javíthat állapotodon, segítségével megelőzhetőek a narancsbőr okozta járulékos egészségügyi problémák, mint például a nyirok-, és vénás keringési rendellenességek, a túlsúly és mindezen állapotok velejárói, következményei, betegségei.