Arcfeszesítés rádiófrekvenciával

Mikor ajánlom neked a EunSung LipoZero speciális rádiófrekvenciás arckezelő berendezés használatát?

Amennyiben bőröd veszített rugalmasságából, feszessége már nem a régi, szemhéjad, orcáid megereszkedtek, vagy épp ezeket az állapotokat szeretnéd megelőzni, akkor neked a rádiófrekvenciás feszesítést ajánlom. 

Rádiófrekvencia, vákuum és LED fényterápia a maximális hatás elérése érdekében 

Az EunSung LipoZero rádiófrekvenciás berendezés arckezelő fejében 3 technológia található, melyek egymást támogatva veszik fel a harcot az idő múlásának látható jeleivel. A rádiófrekvencia feszesíti a kötőszövetet, a vákuum a vér- és nyirokkeringés serkentésével biztosítja a bőr megfelelő oxigén- és tápanyagellátását, a LED fényterápia pedig gondoskodik a bőr fertőtlenítéséről, nyugtatásáról.

Konzultáció, hogy a legjobb eredményt érjük el a LipoZero rádiófrekvenciás arckezelő használatával

Ahhoz, hogy biztosan tudjuk, mire is van szüksége a bőrödnek, szükség van előzetes konzultációra, állapotfelmérésre. A konzultáció alapján átbeszéljük céljaidat, napi bőrápolási rutinodat, folyadék- és tápanyagbeviteli szokásaidat, amennyiben szükséges, javaslatokat teszünk ezek vonatkozásában.

LipoZero rádiófrekvenciás arckezelés menete

Első lépésként letisztítjuk a bőrt egy habzó tisztítós lemosással. Majd szükség esetén egy enzim peeling segítségével eltávolítjuk az elhalt hámsejteket. Ezt követően felvisszük a kezelendő felületre a szükséges mennyiségű kontaktanyagot, és a kezelőfej segítségével elvégezzük a feszesítést.

A rádiófrekvenciás feszesítés után a maradék kontaktanyagot eltávolítjuk, tonizáljuk a bőrt, és a típusának, igényeinek megfelelő tápláló hidratálóval fejezzük be a kezelést.

Mennyi ideig tart és hány alkalommal javasolt?

A kezelt terület kiterjedésétől függően 45-60 perc egy alkalom rádiófrekvenciás feszesítés. Kúraszerű alkalmazása esetén 4-6 hétig hetente egy alkalom, majd fenntartó kezelesként havi egy alkalom javasolt.

Fontos, hogy tudd!

A bőr egészsége jelentős mértékben függ az életmódunktól. A megfelelő folyadékfogyasztás, a kiegyensúlyozott, tápanyagokban gazdag étrend alapvetően meghatározza bőrünk állapotát. Amikor eljössz hozzánk, nem csupán egy arckezelést kapsz! Javaslatokat teszünk az életmódod ideálisabbá tételére, szükség esetén dietetikusunk segítségét is igénybe véve. 

Minden arckezelés után bőröd állapotának és igényeinek megfelelő otthonápolási termékekkel engedünk útnak, hiszen azt valljuk, hogy az arc kezelése megfelelő otthoni ápolás nélkül csupán tüneti kezelés, az alap-problémákat hosszú távon nem oldjuk meg vele. Két kabinkezelés között nagyon fontos, hogy a bőrünk számára megfelelő arcápolási rutint alkalmazzuk, minőségi, professzionális termékek használatával.

Hogyan működik?

1. EunSung LipoZero speciális arckezelő berendezés – rádiófrekvencia

Az EunSung LipoZero multipoláris rádiófrekvenciás energiája biztonságosan, fájdalommentesen jut el a bőrszövetbe. Mélymelegítő hatására a kollagénrostok megrövidülnek, összeugranak, ezáltal létrehozva egy azonnali feszesítő hatást. Kúraszerű alkalmazása során a bőrben található ún. fibroblaszt/bőrmegújító sejtek osztódásnak indulnak, így új kollagén rostok képződnek.

2. EunSung LipoZero speciális arckezelő berendezés – vákuum

A vákuum hatására a bőrben a vér- és nyirokkeringés fokozódik, a salakanyagok kiürülnek, a sejtek tápanyagellátása nő ezáltal a bőr egészségessé válik.

3. EunSung LipoZero speciális alakformáló berendezés – LED vörös és kék fényterápiák

Az EunSung LipoZero mindkét kezelőfeje tartalmaz vörös és kék színű LED fényterápiákat is, amelyek pozitív hatással vannak a bőrszövet egészére. A vörös fényű  LED az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatást gyakorol a bőrsejt-állomány megfiatalítására, míg a kék fényű LED az akne kezelések hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatású is.

Alkalmazási területek:

 • face-lifting kezelésekhez
 • ráncok ellen
 • bőrfeszesség javító és kollagén serkentő hatású
 • salaktalanítás
 • arc- és bőrfeszesítés
 • arc- és bőrfiatalítás

Ellenjavallatok:

 • szív-  és érrendszeri problémák
 • beültetett pacemaker, defibrillátor egyéb elektromágneses eszköz
 • beültetett fém implantátum a kezelendő területen
 • immunhiányos állapotok
 • daganatos betegség
 • várandósság, szoptatás
 • ismeretlen eredetű bőrbetegség
 • aktív herpesz
 • aktív psoriasis
 • gyulladt ekcéma
 • hajszálértágulat, kötőszöveti rendellenesség

Kapcsolódó szolgáltatások

Abonyi Orsi és Enikő hullámmasszázs

EunSung Hydra Touch H2 kozmetikai kezelések

 • problémás az arcbőröd, de szeretnél a kellemetlen, esetenként fájdalmas arctisztítás helyett valami új, hatékony, mégis kíméletes módszert kipróbálni
 • az arcbőröd fakó, fénytelen és szeretnéd elérni az élettel teli kinézetet
 • megjelentek az első apró kis ráncok, és szeretnéd elejét venni a továbbiak kialakulásának, vagy ezek mélyülésének
 • érett nőként már az arcbőröd is az “érett” kategóriába tartozik és szeretnéd megállítani, esetleg néhány évvel visszaforgatni az időt, legalább ebben a tekintetben
 • lazító, frissítő, fiatalító, feszesítő kezelésre vágysz, mely után sokkal dinamikusabbnak és ragyogónak érezheted magad
Abonyi Orsi és Enikő hullámmasszázs

Dr.Life hullámmasszázs

A hullámmasszázs (gépi nyirokmasszázs), amellett, hogy segít a nyirokrendszer működésének optimalizálásában, javítja a vénás keringést, csökkenti a cellulitproblémákat, növeli a fogyást célzó eljárások és étrendek hatását.

Nyirokkeringést támogató masszázs

Amellett, hogy segít szervezetednek a méreganyagok kiürítésében, és ezáltal a tünetek csökkennek, elmúlnak, fizikailag jobban érzed magad, a stresszes életmód okozta lelki tünetek is enyhülnek, szellemileg is kipihent,  felfrissült leszel a 60/90 perces kezelés után.