Szolgáltatásaink

InfraSlimX - infrabicikli

Az InfraSlimX vákuumos fekvő infrabicikli olyan eszköz, mely összetett segítséget nyújt, ha formálódni, fogyni, edzeni vágysz.

Alkotóelemei a kerékpár, az infrasugárzók, vákuumozható belső tér, kollagén-fényterápia, aromavíz-adagolótartály, oxigénterápiás berendezés, ózonterápiás funkció.

Különböző összetevőinek köszönhetően hatékony zsírégető, bőrfeszesítő, csökkenti a cellulit okozta tüneteket, javítja a keringést, növeli az állóképességet és nagyban hozzájárul a salaktalanításhoz, felgyorsítva a méregtelenítési folyamatokat.

Hullámmasszázs - Dr.Life!

Nyirokmasszázsra (legyen az gépi, vagy kézi) minden egészséges embernek szüksége lenne átlagosan kéthetente ahhoz, hogy nyirok-, és érrendszere hosszútávon megfelelően működjön. Használatával megelőzhető az olyan nyirok-, és érrendszeri problémák kialakulása, mint például a visszértágulat, visszérgyulladás, trombózis, seprűvénák, nyiroködéma. Ezen kívül a nyirokkeringés serkentésével jelentősen támogathatjuk a különböző alakformáló- és testsúlycsökkentő eljárások hatásfokát.

Mindezeket figyelembe véve igénybeveheted Dr.Life hullámmasszázs gépünket, az általad kiválasztott gyakorisággal.

Infraszauna

A “méregtelenítési” folyamatot elősegíti az infraszauna, és emellett kalóriát is éget! Gondolom nem kell mondanom, hogy rendszeres használata mennyire jótékony hatású a szervezetre. Az infraszauna akár naponta is használható, de ha hetente egy alkalommal eljársz hozzám, már azzal is nagyon sokat teszel az egészségedért. Ja igen! És nem utolsó sorban rendkívül pihentető kikapcsolódásnak is.