Cellulit

Nem összetévesztendő a cellulitisszel, ami a kötőszövet bakteriális gyulladás okozta betegsége!
A cellulit -narancsbőr- a zsírsejtek megnagyobbodása és a kötőszövet lazulásának hatására kialakuló, nem kizárólag esztétikai probléma. Tömören megfogalmazva a cellulit a kötőszövet (a bőr alatti zsírszövet) ödémája, melynek oka a sejtekben felhalmozódott sok toxikus anyag.
A megnagyobbodott zsírsejtek a kötőszövetben csoportokat alkotnak, legtöbb esetben nyomást gyakorolnak az ér- és nyirokrendszerre, ezzel megakadályozva azok rendeltetésszerű működését. Ez hosszú távon keringési problémákhoz, s ezek járulékos betegségeihez (nyiroködéma, visszértágulat, gyulladásos megbetegedések…) vezethet. Ezért nagyon fontos, hogy amikor megjelenik a narancsbőr, akkor ne úgy tekintsünk rá, mint egyszerű “szépséghibára”, vegyük komolyan testünk jelzését, változtassunk az életmódunkon egészségünk megőrzésének érdekében!
Legelső “dolgunk”: jelentősen megnövelni a vízbevitelt, hiszen a szervezetünk csak megfelelő mennyiségű víz segítségével tudja nyirokrendszerünk egészséges működését biztosítani! Emellett igen fontos a megfelelő étrend, mely támogatja egészséges anyagcserédet. Ennek összeállításában kérhetsz segítséget a szalonban dietetikus szakembertől.
Nagyon fontos, hogy narancsbőr és narancsbőr között óriási különbség lehet! Ha valaki látatlanban azt mondja neked, hogy mondjuk 6 alkalom (bármilyen) narancsbőr-elleni kezelés után biztosan eltűnik a cellulit a problémás testrészről, az valótlant állít. Minden esetben személyesen fel kell mérni a bőr szerkezetét, állapotát, az egészségügyi vonatkozásokat, az életmódot, étkezési- és folyadékfogyasztási szokásokat, és mindezek ismeretében tudunk összeállítani egy számodra ideális kezelési tervet.

Az alábbiakban felsorolt szolgáltatásokat speciálisan hozzád igazodva, kombinálva alkalmazzuk a kívánt eredmény elérésének érdekében:

  • LipoZero komplex alakformálás hullámmasszázzsal
  • Wiener aromaterápiás fáslis tekercselés
  • InfraSlimX infrabicikli
  • hullámmasszázs
  • alakformáló-, cellulitmasszázs
  • nyirokkeringést támogató masszázs
  • infraszauna
Ezen szolgáltatások önmagukban is hozzájárulnak a narancsbőr tüneteinek csökkenéséhez, de látványos és hosszútávú eredményt csak kombinált formában, kúraszerűen alkalmazva hoznak. A kívánt eredmény megtartásához pedig fenntartó kezelések is szükségesek, amelyeket azonban már jelentősen ritkábban kell igénybe venni.
Mit kell tenned, ha szeretnéd, hogy segítsek neked cellulitproblémád megoldásában? Kérj időpontot egy személyes konzultációra és közösen összeállítunk egy olyan kezeléssorozatot, ami segít egészséged megőrzésében és a cellulit okozta tünetek enyhítésében!