Személyre szóló dietetikai tanácsadás 

A szalonban Abonyi Orsi dietetikus, táplálkozástudományi szakember várja minden héten kedden, 14-18 óráig mindazokat, akiknek személyes dietetikai tanácsadásra van igénye.

A tanácsadáshoz 2×55 perces alkalomra van szükség (minimum). Az első alkalom egy alapos kikérdezés, anamnézisfelvétel, amihez szükséges előzetesen egy kérdőív kitöltése, ezt a bejelentkezéssel egy időben küldöm ki emailben, a GDPR nyilatkozattal együtt. 

Dietetikusunk az első találkozó alapján készül fel a következő alkalomra, és készít egy írásos anyagot is. Ez tartalmazza a testösszetételt, és annak értelmezését, a napi javasolt energiabevitelt, és annak összetételét, példanapot ételötletekkel, illetve egy írásos összefoglalót élelmiszercsoportonként részletezve.

A tanácsadás kizárólag előzetes időpontegyeztetés alapján igénybevehető. Abonyi Orsi dietetikus, táplálkozástudományi szakember minden héten kedden 14-18 óra között tartózkodik a szalonban. Az időpontokat az alkalmat megelőző kedd este 19 óráig tudjuk lefoglalni.

Ki fog neked segíteni étrended összeállításában?

Abonyi Orsi

Dietetikus, táplálkozástudományi szakember áll a rendelkezésedre egészséges táplálkozással, testsúlycsökkentő étrenddel, fogyókúrával, és egyéb, étkezéssel kapcsolatos kérdésekben.

Szeretnél róla többet tudni? Kattints ide >>