Kismama masszázs

Mikor ajánlom neked a kismamamasszázst?

 • Jól esne egy masszázs, de úgy tudod, ilyenkor nem szabad? Jó hírem van! A speciálisan kismamák számára kifejlesztett masszázstípus minden komplikációmentes várandósság esetében, valamint a szoptatási időszak alatt is igénybevehető.
 • Várandósságod második trimeszterébe léptél? Kezded érezni, hogy a tartás, amit a tested felvett, időnként már megterhelő, kellemetlen a derekad, hátad számára?
 • A szokatlan testhelyzetektől fáj a csípőd, a vállad?
 • Feszül a nyakad, fáj a fejed?
 • Dagad a lábad, elnehezültek a végtagjaid, megerőltetőnek érzed a napi rutinfeladatokat?
 • Emésztési problémáid vannak, székrekedéssel küzdesz?
 • Szeretnéd bőrödet rugalmasan tartani?
 • Szeretnéd megelőzni a striák valamint a narancsbőr kialakulását, esélyt adni arra, hogy ha ki is alakulnak, enyhébb tünetekkel jelentkeznek majd?
 • Szeretnél kikapcsolódni, pihenni, ellazulni?
 • A hormonjaid megviccelnek, hangulatingadozásaid vannak, melyeket sokszor magad sem értesz?
 • Kétségek gyötörnek a rád váró új feladatokkal kapcsolatban?

Gyere el hozzám, kellemes környezetben várlak Budapest 16. kerületében egy jóleső, gyengéd masszázsra, mellyel a fent felsorolt problémák enyhíthetőek, esetenként megszüntethetőek!

​Kismama masszázs a gyakorlatban

A kismama masszázs nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek által kifejlesztett, speciális testhelyzetekben végzett, leginkább simító és dörzsölő fogásokat alkalmazó masszázsfajta, mely a lábakat, karokat, hátat, igény szerint a mellkas felső részét, valamint az arcot érinti. 

Így készülj a kismama masszázsra…

A masszázs előtt egy órával már csak nagyon könnyű ételt fogyassz, abból is olyat, amiről tudod, hogy nem okoz számodra gyomorproblémát. Szénsavmentes víz fogyasztását ajánlom a számodra ideális mértékben. 

Mi garantálja a maximális kényelmet?

Amennyiben bizalmat szavazol nekem, megígérhetem, hogy kellemetlenségeidet enyhíteni fogom, a kismama masszázst végig a te igényeidhez igazítom. Kényelmes elhelyezkedésedről párnákkal, puha takarókkal, igény szerint székkel, fitball labdával gondoskodom.

Mire számíthatsz a kezelés után?

A lábfeszülés-, dagadás csökken, megszűnik, csípőd és derekad fájdalma, kellemetlen érzéseid jelentős mértékben enyhülnek. Esetleges emésztési problémáid javulnak. 

Milyen rendszerességgel ajánlom?

Hetente egy alkalom kismama masszázs garantáltan tartósan enyhíti a panaszaidat, de ha kéthetente tudsz csak eljönni masszázsra, már az is segít a szervezetednek a megváltozott működési folyamatok feldolgozásában. Amennyiben ennél ritkábban veszed igénybe ezt a szolgáltatást, a masszázs ugyan jól esik majd, utána sokkal könnyebben érzed magad, de a kedvező élettani hatások lényegesen kisebb mértékben mutatkoznak meg.

Kapcsolódó tartalmak

Figyelj az ellenjavallatokra! Masszőr, kozmetikus…

Bár mindenkit, aki először jelentkezik be hozzám bármelyik szolgáltatásomra, igyekszem kikérdezni már a telefonban, alkalmanként belefutok, hogy itt derül ki számomra, olyan probléma áll fenn a vendégemnél, ami miatt meg kell tagadnom tőle az általa választott...

Masszázs plasztikai beavatkozás után.

A napokban megkérdezte tőlem egy érdeklődő, hogy plasztikai beavatkozás után lehet-e masszíroztatni. Úgy döntöttem, válaszomat ide is leírom, esetleg van, aki szintén érintett a témában. Minden műtéti beavatkozásra, ezek között a plasztikaira is, általánosan igaz,...

Összeszokás a babával

Mai utolsó vendégem egy hét hónapos fiatalember volt. Először volt nálam, kellett egy kis idő, mire összebarátkoztunk, de egy rövid masszázst sikerült összehoznunk! Szuper hozzáállású anyukájával közösen megállapítottuk, hogy legközelebb már valószínűleg több...

Klimatizált masszázs és alakformáló szalon

Szalonomat úgy alakítottam ki, hogy a hőmérséklet mindig az éppen aktuális tevékenységhez optimálisan beállítható legyen. A fűtésről egy tized fok pontossággal állítható termosztát gondoskodik, nyáron a nagy melegben pedig a helyiséget oly módon hűtjük, hogy a bent...