Tanulmányok

Tanulmányaimat svédmasszőr alapszakon végeztem, mely tudásomat folyamatosan bővítem számomra fontos és kiemelten hasznos szakmai továbbképzésekkel. Eddigi képzéseimmel célom néhány olyan speciális szakismeret megszerzése volt, amellyel még komolyabb háttértudás birtokában tudok segíteni a hozzám forduló hölgyeknek.

A nyirokmasszázs napjaink népbetegségének, a nyiroködémának megelőzését szolgálja elsősorban, azonban jelentős a szerepe minden belgyógyászati és keringési probléma megelőzésében, tüneti kezelésében, valamint az alakformálástestsúlycsökkentés, cellulitkezelés területén is nagy segítségünkre lehet.

A kismama-és babamasszázs az édesanyák támogatását szolgálja, valamint segít, hogy a következő generáció számára a masszázs már egy természetes egészségmegőrzési eszköz legyen, melyet rendszeresen alkalmazva megelőzhetik az egeszségügyi problémák kialakulását.

A talpreflexológia testi-lelki egészségünk, egyensúlyunk egyik alappillére lehet, amennyiben rendszeresen igénybe vesszük. Egy frissítő talpmasszázs, melyet a reflexológia alapjait figyelembe véve végzünk, minden egészséges embernek segít abban, hogy a kezdődő disszballanszokat helyreállítsuk a szervezetben.