InfraSlimX – infrabicikli

Mikor ajánlom neked az InfraSlimX fekvő, vákuumos infrabicikli használatát?

 • Amennyiben kényelmetlen lenne számodra az edzőtermek világában edzeni.
 • Személyre szóló edzésformát keresel.
 • Nem szeretnéd terhelni edzés közben az izületeidet, és a gerincedet.
 • Hatékony kardioedzést keresel, de nem szeretnéd túlterhelni a szervezetedet.
 • Szeretnél enyhíteni a narancsbőr tünetein, és közben javítanál az állóképességeden is.
 • Intenzív zsírégetés mellett bőröd rugalmasságát is növelnéd.
 • Szeretnél aktívan kikapcsolódni, formálódni, és tenni egészségedért, egyidőben.

Az InfraSlimX infrabicikli funkciói a következők:

 • Fekvő kerékpár
 • Vákuum
 • Infrasugárzók
 • Kollagén-fényterápia
 • Oxigénterápia
 • Ózonterápia
 • Aromaterápia

Az infrabicikli ezen funkciók egymásra épülve és egymás hatását fokozva segítik elő edzésed hatékonyságát, ezáltal alakod formálódik, narancsbőrös tüneteid csökkennek, centikben mérhető körfogatcsökkenés következik be, méregtelenítési folyamataid felgyorsulnak, a salakanyagok könnyebben távoznak a szervezetedből, bőröd tisztább, feszesebb, egészségesebb lesz. Az oxigénterápia hatására frissebbnek, üdébbnek érzed magad, sejtjeid pedig gyorsabban regenerálódnak. 

Infrasugárzók szerepe az ISX-ben

Az ISX lehetővé teszi számodra, hogy egyszerre használd ki a nagy hatásfokú kardió edzés és az infravörös sugárzás keltette hőenergia előnyeit. A mélyre hatoló infrasugarak erejével tágítja az ereidet, serkenti a vér-, és nyirokkeringést, így a testmozgás révén keletkezett sejtanyagcsere melléktermékei és a méreganyagok gyorsan távoznak a szervezetedből, és a zsírbontás is azonnal megkezdődik. 

A vákuum hatása

Az InfraSlimX infrabicikli használata közben a vákuum a kötőszöveted stimulációja révén szintén elősegíti a felesleges anyagok távozását a sejt közötti térből, és már egy kezelés után szemmel láthatóan csökkenti a narancsbőrös tüneteidet, fokozza bőröd rugalmasságát. 

Kollagén-fényterápia

A speciális tartományban sugárzó vörös fény, azaz kollagén terápia hozzájárul az előbbi hatáshoz, hiszen a kollagén termelés beindításával szintén a bőrszövet rugalmasságát javítja. Az infra és a vörös fény kombinációja kíméletessé teszi ízületeid számára is a mozgást, garantálja azok átmelegedését, az esetleges lerakódások távozását.

Az oxigénterápia fontossága az ISX esetében

Az oxigénterápia, azaz a 70%-os tisztaságú oxigén belégzése révén az összes kedvező élettani folyamatod felgyorsul, és az edzés számottevően könnyebbé válik. Rendkívüli jelentősége, hogy ha önmagában infravörös sugárzást alkalmaz egy berendezés, a felfokozott sejtanyagcsere révén kialakuló megnövekedett oxigénigényt a környezeti levegő nem tudja kielégíteni, ezért oxigénhiányos állapot léphet fel, ami számos kellemetlen tünetet okozhat számodra. Az ISX-nek köszönhetően azonban kiküszöbölhetők az edzés közben fellépő oxigénhiány kellemetlen tünetei, úgymint szédülés, kifulladás, izomgörcs vagy a későbbi izomláz.

Ózonterápia

Az ózon növeli a szöveteid oxigénellátását, oxidálja ereidben lévő esetleges lerakódásokat, és kitisztítja a véredényeidet. Sokoldalú felhasználási lehetőségei között szerepel a sebgyógyítás és fertőtlenítés. Bőrstimuláló hatása eredményes a ránctalanításban és a bőröd rugalmasságának helyreállításában. Hatására fokozódik a sejtjeid oxigénellátása, szervezetedben fokozódik a nyirokáramlás,  tehát a felesleges anyagok gyorsabban távoznak testedből. Tisztítja, feszesíti a bőrt, és tovább serkenti az infrahő által is felfokozott sejtanyagcserét. Gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően az esetleges gyulladásos folyamatok lelassulnak, megállnak használatával.

Az aromaterápia jelentősége bőröd szempontjából

Aromavíz-permetező tartályának köszönhetően az ISX személyes igényed szerint orvosi levendula-, citromfű-, damaszkuszi rózsa aromavizet juttat a bicikli lezárt terébe, bőrödön keresztül ezek felszívódnak, s szervezetedben kifejtik jótékony hatásukat. Az orvosi levendula az egyik legnagyobb hatásfokú fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő. A citromfű nyugtató, gyulladásgátló hatású. A damaszkuszi rózsa erős hidratáló hatásáról ismert, rendkívül kellemes illatú aromavíz. 

Információk az infrabiciklis edzésről

Amikor először jössz hozzám, egy általános állapotfelméréssel kezdünk. A konzultáció során megbeszéljük, milyen céllal szeretnéd használni a gépet, mik a rövid-, és hosszútávú elvárásaid az edzéssel szemben. Egészségügyi szempontokat is figyelembe véve közösen összeállítunk számodra egy edzéstervet, megbeszéljük az egyéb teendőket, javaslatokat teszek az egyéb, életmóddal kapcsolatos dolgokban.

A bicikli használatához át kell öltöznöd az általad hozott edzőruhába, melynek a következőkből kell állnia:

 • Könnyű edzőcipő és/vagy zokni
 • Rövidnadrág
 • Póló

Célszerű hoznod magaddal váltó fehérneműt is, ugyanis az edzés során alaposan megizzadhatsz. Edzés után biztosított a zuhanyzási lehetőség, törölköző, fürdőköpeny,  tusfürdő, hajszárító is a rendelkezésedre áll

Edzések után pár percben mindig átbeszéljük a tapasztalatokat, észrevételeket, esetleges nehézségeket, hogy ezeket figyelembe véve tudjuk folytatni a közös munkát a megfelelő eredmény elérésének érdekében!

Hozhatsz magaddal pendrive-ot, tabletet, használhatod a telefonodat is tekerés közben, beépített bemenetek és eszköztartók is megtalálhatóak a berendezésen.

A folyadékfogyasztás kiemelkedő odafigyelést kíván az edzés napján, kérlek, hozz magaddal legalább 0,5l szénsavmentes vizet! Edzés előtt és után is figyelj oda a bőséges folyadékbevitelre!

Ellenjavallatok

 • terhesség/szoptatás (kizáró ok!)
 • friss műtét (legalább 6 hét kihagyás szükséges műtétek után)
 • daganatos megbetegedés
 • gyulladásos betegség
 • fertőzéses megbetegedések
 • lázas állapot
 • akut állapotok
 • trombózis
 • erőteljes, kidudorodó visszér
 • súlyos cukorbetegség
 • magas vérnyomás (orvosi vélemény szükséges)
 • pacemaker
 • sebészeti implantátumok
 • szív- és érrendszeri megbetegedések
 • tudatmódosító szerek hatása alatti állapotok
 • minden olyan esetben, amikor kétségek merülnek fel az InfraSlimX használatának lehetőségével kapcsolatban, orvosi szakvéleményt kérek

Kapcsolódó tartalmak

Figyelj az ellenjavallatokra! Masszőr, kozmetikus…

Bár mindenkit, aki először jelentkezik be hozzám bármelyik szolgáltatásomra, igyekszem kikérdezni már a telefonban, alkalmanként belefutok, hogy itt derül ki számomra, olyan probléma áll fenn a vendégemnél, ami miatt meg kell tagadnom tőle az általa választott...

InfraSlimX infrabicikli élménybeszámoló

Első körben elmondanám, hogy bár itthon minden nap mozgok (hastánc, RTM), hetente egy alkalommal eljárok csoportos hastánc órára, és alkalmanként jár hozzám RTM oktató, aki ellenőrzi, hogy az előírt gyakorlatokat helyesen kivitelezem-e, kifejezetten edzeni nem...

Klimatizált masszázs és alakformáló szalon

Szalonomat úgy alakítottam ki, hogy a hőmérséklet mindig az éppen aktuális tevékenységhez optimálisan beállítható legyen. A fűtésről egy tized fok pontossággal állítható termosztát gondoskodik, nyáron a nagy melegben pedig a helyiséget oly módon hűtjük, hogy a bent...

Vélemény az InfraSlimX infrakerékpárról

Kipróbáltattam a férjemmel az újonnan beszerzett  InfraSlimX infrakerékpárt. Megkértem, hogy mint férfi írjon róla nekem pár sort. Hát, meglepett… az alábbit írta... InfraSlimX vélemény a férjemtől Először is szeretném megköszönni, hogy ismét munkát adsz nekem! Kedves...

Az aromaterápia jelentősége bőröd szempontjából

Aromavíz-permetező tartályának köszönhetően az ISX személyes igényed szerint orvosi levendula-, citromfű-, damaszkuszi rózsa aromavizet juttat a bicikli lezárt terébe, bőrödön keresztül ezek felszívódnak, s szervezetedben kifejtik jótékony hatásukat. Az orvosi...

Ózonterápia

Az ózon növeli a szöveteid oxigénellátását, oxidálja ereidben lévő esetleges lerakódásokat, és kitisztítja a véredényeidet. Sokoldalú felhasználási lehetőségei között szerepel a sebgyógyítás és fertőtlenítés. Bőrstimuláló hatása eredményes a ránctalanításban és a...

Fényképek az InfraSlimX gépről

Kapcsolódó szolgáltatások

Nyirokkeringést támogató masszázs

Amellett, hogy segít szervezetednek a méreganyagok kiürítésében, és ezáltal a tünetek csökkennek, elmúlnak, fizikailag jobban érzed magad, a stresszes életmód okozta lelki tünetek is enyhülnek, szellemileg is kipihent,  felfrissült leszel a 60/90 perces kezelés után.

Abonyi Orsi és Enikő hullámmasszázs

Dr.Life hullámmasszázs

A hullámmasszázs (gépi nyirokmasszázs), amellett, hogy segít a nyirokrendszer működésének optimalizálásában, javítja a vénás keringést, csökkenti a cellulitproblémákat, növeli a fogyást célzó eljárások és étrendek hatását.