Ultratone biostimulációs alakformálás

Mikor ajánlom neked az Ultratone biostimulációs alakformáló  gép használatát?

 • Ha feszesebb testet, tónusosabb izomzatot szeretnél.
 • Vannak olyan részek a testeden, amelyek edzéssel nem, vagy nagyon nehezen formálódnak. Ilyenek lehetnek például a felkar alsó része („integetőizom”), a belső combok, a has alsó része (kötényhas).
 • Amennyiben szeretnél centiméterekben mérhető változást komolyabb fizikai megterhelés nélkül.
 • Szeretnéd a vázizomzat- és testzsírszázalék arányát a vázizomzat javára megváltoztatni.
 • Szülés utáni regenerációra, vagy a medencefenék izmainak erősítésére van szükséged. ( szétnyílt hasizom probléma, inkontinencia jelentkezése)

Alkalmazási terület

 • alakformálás
 • cellulit kezelés
 • izomzat fejlesztés, formálás
 • nyirokstimuláció, salaktalanítás

Ultratone biostimulációs alakformáló gép működése

Az Ultratone MeditonePro egy kompakt alakformáló készülék, ún. biocomputer. Ez azt jelenti, hogy az Ultratone berendezések kizárólag olyan hullámformákkal dolgoznak, amelyek az emberi agy funkcionális agyi bioelektromos-jeleinek hű másai. Testkezelések végzésére alkalmas készülék, 20 elektródájával és 4 gyári + 1 felhasználói programjával komplett alakformálásra, cellulit kezelésre, izomzat fejlesztésre és salaktalanításra alkalmas.

Ultratone  előtti konzultáció

Az Ultratone biostimulációs alakformáló gép használatát minden esetben megelőzi egy általános állapotfelméréssel egybekötött beszélgetés. Ebben kitérünk alakformálással kapcsolatos céljaidra, egészségügyi állapotodra, életmódodra, valamint javaslatokat adok azokra vonatkozólag, hogy minél hatékonyabb lehessen az Ultratone biostimulációs alakformáló gép használata.

Az Ultratone biostimulációs alakformálás  menete

Az Ultratone használata előtt az érintett testrészt, testfelületet megtisztítjuk az esetleges szennyeződésektől (krémek, finomkozmetikai termékek, por, verejték). Ezután a kívánt testfelületre ráhelyezzük a tappancsokat, hozzácsatlakoztatjuk az elektródákat, majd a személyesen neked összeállított terv szerinti programot kiválasztva elkezdjük a stimulációt. A tappancsok elhelyezésénél, a program kiválasztásánál, a jelerősség beállításánál, valamint a teljes edzésterv kialakításánál figyelembe vesszük korodat, testalkatodat, egészségi állapotodat, az egyéni érzékenységet valamint az edzés célját.

Az erősséget közösen állítjuk be, visszajelzéseid alapján egy olyan fokra, amely érezhetően megmozgatja a kívánt területeket, azonban nem kellemetlen! A program végén egy pár perces levezetést is végez a gép, hogy az izomláz jelentkezését minél biztosabban elkerülhessük. A program lejárta után a tappancsokat eltávolítjuk a bőrödről, majd elindítjuk a hullámmasszázst. Amikor befejeződött a hullámmasszázs, elégedetten konstatálhatod, hogy ma is tettél valamit az egészségedért és jó formádért!

Mikor nem javasolt az Ultratone használata?

 •  pacemaker
 • epilepszia
 • terhesség
 • nyílt seb
 • daganatos megbetegedés
 • szív- és keringési rendellenességeknél felsőtesten
 • bizonytalan eredetű bőrelváltozás

Kapcsolódó tartalmak

Figyelj az ellenjavallatokra! Masszőr, kozmetikus…

Bár mindenkit, aki először jelentkezik be hozzám bármelyik szolgáltatásomra, igyekszem kikérdezni már a telefonban, alkalmanként belefutok, hogy itt derül ki számomra, olyan probléma áll fenn a vendégemnél, ami miatt meg kell tagadnom tőle az általa választott...

InfraSlimX infrabicikli élménybeszámoló

Első körben elmondanám, hogy bár itthon minden nap mozgok (hastánc, RTM), hetente egy alkalommal eljárok csoportos hastánc órára, és alkalmanként jár hozzám RTM oktató, aki ellenőrzi, hogy az előírt gyakorlatokat helyesen kivitelezem-e, kifejezetten edzeni nem...

Klimatizált masszázs és alakformáló szalon

Szalonomat úgy alakítottam ki, hogy a hőmérséklet mindig az éppen aktuális tevékenységhez optimálisan beállítható legyen. A fűtésről egy tized fok pontossággal állítható termosztát gondoskodik, nyáron a nagy melegben pedig a helyiséget oly módon hűtjük, hogy a bent...

Vélemény az InfraSlimX infrakerékpárról

Kipróbáltattam a férjemmel az újonnan beszerzett  InfraSlimX infrakerékpárt. Megkértem, hogy mint férfi írjon róla nekem pár sort. Hát, meglepett… az alábbit írta... InfraSlimX vélemény a férjemtől Először is szeretném megköszönni, hogy ismét munkát adsz nekem! Kedves...

Az aromaterápia jelentősége bőröd szempontjából

Aromavíz-permetező tartályának köszönhetően az ISX személyes igényed szerint orvosi levendula-, citromfű-, damaszkuszi rózsa aromavizet juttat a bicikli lezárt terébe, bőrödön keresztül ezek felszívódnak, s szervezetedben kifejtik jótékony hatásukat. Az orvosi...

Ózonterápia

Az ózon növeli a szöveteid oxigénellátását, oxidálja ereidben lévő esetleges lerakódásokat, és kitisztítja a véredényeidet. Sokoldalú felhasználási lehetőségei között szerepel a sebgyógyítás és fertőtlenítés. Bőrstimuláló hatása eredményes a ránctalanításban és a...

Kapcsolódó szolgáltatások

Nyirokkeringést támogató masszázs

Amellett, hogy segít szervezetednek a méreganyagok kiürítésében, és ezáltal a tünetek csökkennek, elmúlnak, fizikailag jobban érzed magad, a stresszes életmód okozta lelki tünetek is enyhülnek, szellemileg is kipihent,  felfrissült leszel a 60/90 perces kezelés után.

InfraSlimX - infrabicikli

Az InfraSlimX vákuumos fekvő infrabicikli olyan eszköz, mely összetett segítséget nyújt ha formálódni, fogyni, edzeni vágysz.

Alkotóelemei a kerékpár, az infrasugárzók, vákuumozható belső tér, kollagén-fényterápia, aromavíz-adagolótartály, oxigénterápiás berendezés, ózonterápiás funkció.

Különböző összetevőinek köszönhetően hatékony zsírégető, bőrfeszesítő, csökkenti a cellulit okozta tüneteket, javítja a keringést, növeli az állóképességet és nagyban hozzájárul a salaktalanításhoz, felgyorsítva a méregtelenítési folyamatokat.

Abonyi Orsi és Enikő hullámmasszázs

Dr.Life hullámmasszázs

A hullámmasszázs (gépi nyirokmasszázs), amellett, hogy segít a nyirokrendszer működésének optimalizálásában, javítja a vénás keringést, csökkenti a cellulitproblémákat, növeli a fogyást célzó eljárások és étrendek hatását.