Alakformáló – cellulit masszázs

Ha bármelyikre “Igen!” a válasz, akkor várlak szeretettel! 😉

  • Bőröd már nem annyira sima és feszes, mint amilyennek látni szeretnéd?
  • Bizonyos helyeken (combok, csípő, has, felkar, hát) megvastagodott a kötőszövet rajtad?
  • Formád nem előnyödre változott?
  • Bőröd helyenként tapintásra, esetleg látványra is megváltozott, simasága már nem a régi?
  • Vannak területek, ahol jelentősen hidegebb a bőröd, mint tested más részein?
  • Cellulit (narancsbőr) tüneteit véled magadon felfedezni?
  • Szeretnéd megelőzni ezen tünetek súlyosbodását, javítanál bőröd jelenlegi állapotán?

Narancsbőr kezelés…

Alakformáló cellulitmasszázs kezelésünk sokat javíthat állapotodon, segítségével megelőzhetőek a narancsbőr okozta járulékos egészségügyi problémák, mint például a nyirok-, és vénás keringési rendellenességek, a túlsúly és mindezen állapotok velejárói, következményei, betegségei. 

Sokan úgy gondolják, a narancsbőr csak esztétikai probléma, azonban ez korántsem így van! Ha nem foglalkozunk a cellulit tüneteivel, nem teszünk ellene, nem változtatunk életmódunkon, bizony könnyen előfordulhat, hogy komoly betegségek alakulnak ki nálunk. Gondolok itt elsősorban a keringési rendellenességekre és azok járulékos betegségeire.

Hosszútávú megoldás…

Az alakformáló cellulit masszázs sokat segít a tünetek enyhítésében, azonban önmagában nem elég ahhoz, hogy hosszútávon megoldjuk a problémát. Amennyiben megszavazod nekem a bizalmat, garantálom, hogy minden segítséget megkapsz tőlem egy életmódváltáshoz, mellyel nem csupán az esztétikailag zavaró tüneteket enyhítjük, de megelőzhetjük számos egészségügyi probléma kialakulását!

A kezeléssorozatot minden esetben konzultáció előzi meg, amely során állapotfelmérést végzek, és közösen összeállítjuk a számodra legideálisabb kezelési tervet. A masszázskezeléseken kívül igény szerint tudok segíteni dietetikus által összeállított étrenddel, táplálkozási-, és életmódtanácsokkal.

Az alakformáló cellulit masszázsról…

Maga a cellulit masszázs speciális, úgynevezett zsírtörő fogásokat, köpölyözést, és fóliás testtekercselést is magában foglal, melyek garantálják a kezelőanyagok maximális bőrbe való bejutását, hatékonyságát is. A fogások, és a köpölyözés esetenként kellemetlen lehet, ám kifejezett fájdalmat nem okozhat! Amennyiben úgy érzed, eljutottál a fájdalomérzetig, minden esetben jelezned kell, és én azonnal váltok egy számodra megfelelőbb kezelési módra! 

A kezelést legtöbbször a kezelendő terület bőrradírozása előzi meg, majd következik a hatóanyagot tartalmazó vivőanyag (olaj, krém vagy gél) felvitele, a terület gyors simító és dörzsölő fogásokkal való felmelegítése, ezután a köpölyözés, majd a zsírtörés. A kezelést fóliás tekercseléssel zárjuk, melynél eldöntheted, hogy maradsz, és pihensz a fóliába tekerve, bedunsztolva 25 percet, vagy elmész edzeni, esetleg haza, porszívózni 🙂 

Maga a fólia maradhat fenn akár 3-4 órán át is, amennyiben az neked nem okoz gondot. A kezelés után legalább 5-6 órán belül ne zuhanyozz túl meleg vízzel, inkább langyos vizet használj, ugyanis a kezelés során használt melegítő hatású anyagok miatt a bőrödnek a forró víz nem esne jól! 

Így készülj a masszázsra…

Nagyon fontos, hogy a kezelések előtt 1,5-2 órával már ne fogyassz szilárd táplálékot, azonban sok vizet igyál. A teljes kezeléssorozat idejére vonatkozóan tudom javasolni, hogy a megszokottnál legalább 1l vízzel többet fogyassz naponta, különös tekintettel a kezelést közvetlenül megelőző és az azt követő néhány órára!

Mire számíthatsz a kezelés után?

Amennyiben a kezelések előtt és annak ideje alatt megbeszélt dolgokat betartod, garantáltan látható, mérhető és érezhető eredményt fogunk elérni! Tudnod kell, hogy egy kezelés nem elég, általában javasolt 12 alkalmas kezeléssorozaton részt venni, ez heti 3 alkalom 4 héten át, a kívánt eredmény eléréséhez. Ez a szám személyre szabottan változhat!

Kapcsolódó tartalmak

Figyelj az ellenjavallatokra! Masszőr, kozmetikus…

Bár mindenkit, aki először jelentkezik be hozzám bármelyik szolgáltatásomra, igyekszem kikérdezni már a telefonban, alkalmanként belefutok, hogy itt derül ki számomra, olyan probléma áll fenn a vendégemnél, ami miatt meg kell tagadnom tőle az általa választott...

Masszázs plasztikai beavatkozás után.

A napokban megkérdezte tőlem egy érdeklődő, hogy plasztikai beavatkozás után lehet-e masszíroztatni. Úgy döntöttem, válaszomat ide is leírom, esetleg van, aki szintén érintett a témában. Minden műtéti beavatkozásra, ezek között a plasztikaira is, általánosan igaz,...

Klimatizált masszázs és alakformáló szalon

Szalonomat úgy alakítottam ki, hogy a hőmérséklet mindig az éppen aktuális tevékenységhez optimálisan beállítható legyen. A fűtésről egy tized fok pontossággal állítható termosztát gondoskodik, nyáron a nagy melegben pedig a helyiséget oly módon hűtjük, hogy a bent...

Kapcsolódó szolgáltatások

InfraSlimX - infrabicikli

Az InfraSlimX vákuumos fekvő infrabicikli olyan eszköz, mely összetett segítséget nyújt ha formálódni, fogyni, edzeni vágysz.

Alkotóelemei a kerékpár, az infrasugárzók, vákuumozható belső tér, kollagén-fényterápia, aromavíz-adagolótartály, oxigénterápiás berendezés, ózonterápiás funkció.

Különböző összetevőinek köszönhetően hatékony zsírégető, bőrfeszesítő, csökkenti a cellulit okozta tüneteket, javítja a keringést, növeli az állóképességet és nagyban hozzájárul a salaktalanításhoz, felgyorsítva a méregtelenítési folyamatokat.

Hullámmasszázs - Dr.Life!

Nyirokmasszázsra (legyen az gépi, vagy kézi) minden egészséges embernek szüksége lenne átlagosan kéthetente ahhoz, hogy nyirok-, és érrendszere hosszútávon megfelelően működjön. Használatával megelőzhető az olyan nyirok-, és érrendszeri problémák kialakulása, mint például a visszértágulat, visszérgyulladás, trombózis, seprűvénák, nyiroködéma. Ezen kívül a nyirokkeringés serkentésével jelentősen támogathatjuk a különböző alakformáló- és testsúlycsökkentő eljárások hatásfokát.

Mindezeket figyelembe véve igénybeveheted Dr.Life hullámmasszázs gépünket, az általad kiválasztott gyakorisággal.

Nyirokmasszázs, anyagcsere serkentő masszázs

Amellett, hogy segít szervezetednek a méreganyagok kiürítésében, és ezáltal a tünetek csökkennek, elmúlnak, fizikailag jobban érzed magad, a stresszes életmód okozta lelki tünetek is enyhülnek, szellemileg is kipihent,  felfrissült leszel a 60/90 perces kezelés után.