Kedves érdeklődéseiteken és a lelkes reagálásokon felbuzdulva szeretnék megosztani veletek pár képet a készülő szalonról, és egy kis összefoglalót a kialakítás kezdetétől mostanáig.

Az alapkoncepció egy olyan hely kialakítása volt, melyben ötvözni lehet a kényelmet, a harmóniát, a modern, letisztult vonalat, a mutatós, szemet gyönyörködtető megoldásokat a biztonsággal, higiéniával, barátságossággal. Nem egy egyszerű feladat ennek a kombinációnak az ízléses megvalósítása, de egyre inkább úgy látom, fáradozásaink meghozzák a várt végeredményt, azt fogjuk látni, amit megálmodtunk.

Baba-, és gyerekbarát szalon révén oda kell figyelnünk, hogy a kicsik biztonságát és kényelmét a tőlünk telhető legnagyobb mértékben biztosítsuk. Ezt szolgálja többek között egy vízhőmérséklet alapján színt változtató ledes mosdócsaptelep is, melyen már ránézve is látszik, ha a víz esetleg túl meleg lenne egy kisgyermek számára a kézmosáshoz. Megemlíteném még itt, hogy az illemhely ülőkéje is az úgynevezett családi változat, mely a kicsiknek megfelelő méretű részt is tartalmaz.

A felnőttek biztonságáról is gondoskodunk, többek között egy termosztátos 38°C-nál fixálható zuhanycsapteleppel, mely kényelmes, kellemes zuhanyzást biztosít edzés, masszázs, infraszauna használat után.

A burkolóanyagok, a falfestés, a szaniterek, hűtő-, és fűtőberendezések mind mind a ti kényelmeteket hivatottak szolgálni! Vizes helyiségekbe például olyan fugázó anyagot választottunk, amely extrán ellenáll minden kórokozónak, és a fertőtlenítő-, tisztítószerek nem tesznek benne kárt hosszú távon sem, mindezt azért hogy számotokra mindig a maximális higiéniát tudjuk nyújtani!

A szalon világításának megtervezésekor figyelembe kellett vennünk minden leendő szolgáltatásunk sajátosságát. Szabályozható fényerejű mennyezeti világítás mellett egy színterápiás rejtett világítást is beszereltettünk, hogy mindig az aktuális szolgáltatásnak, valamint a ti személyes igényeiteknek megfelelően tudjuk szabályozni a világítást.

Egyelőre itt tartunk, ám munkánknak koránt sincs vége! A berendezés összeállítása folyamatban van, gépeimet hamarosan szállítják, masszázs-, és alakformáló kellékeim, anyagaim beszerzés alatt. Mindent alaposan átgondolva, számotokra a legegészségesebb, legjobb, legtermészetesebb termékeket kiválasztva szerzem be az összes szükséges dolgot.

Célom, hogy olyan környezetet teremtsek számotokra, amelybe örömmel léptek be, melyben kellemesen ellazulva tartózkodtok, melyből felfrissülten, kiegyensúlyozottan távoztok, s melybe visszavágytok, újabb felüdülés biztos tudatával!

Kövessetek, nézzetek be ide, hamarosan jövök friss információkkal!