12 alkalmas Intenzív karcsúsító csomag + Ajándék étrendcsomag

Mikor ajánljuk neked ezt a csomagot?

 • Szeretnéd hétköznapjaidba becsempészni a rendszeres mozgást?
 • Szeretnél formálódni, esetleg lenne pár centi itt-ott, amit szívesen lefaragnál?
 • A mérleg nem a számodra barátságos számokat mutatja?
 • Megszabadulnál az alattomos módon felkúszó kilócskáktól?
 • Tennéd mindezt úgy, hogy közben belekóstolsz egy egészséges , jóízű, könnyen elkészíthető ételeket tartalmazó menüsorba?
 • Jó lenne látni, hogy a jóleső mozgás és a kellemesen lazító kezelések után a bőröd gyönyörűvé, feszesebbé, selymes tapintásúvá válik? 

Akkor neked erre a csomagra van szükséged! Ebben az általam nagy gonddal összeállított csomagban megtalálsz mindent, ami ahhoz kell, hogy ezen vágyaid teljesüljenek!

Összefügg minden mindennel! Miért így csomagban javasoljuk?

Vegyük sorra, hogy a csomagot képező szolgáltatások mit tesznek a testeddel, és azt is, hogyan segítik egymást, hogy a kezeléssorozat végén azt lásd, amit szeretnél. Az infrabicikli használatával alaposan átmozgathatod izmaidat, különös tekintettel a láb-és farizmokra, valamint a hát alsó, oldalsó szakaszára, valamint az oldalsó hasizmokra. Tested többi izma is részt vesz a munkában, csak kisebb megterhelésnek vannak kitéve.

A bicikli pedáljának tekerése egy vákuumtérben történik, mely érzésre megkönnyíti tested számára a munkát, azonban hatásfokából semmit nem vesz el. A tekerés hatására meginduló méregtelenítési folyamatot a szerkezet belső terében elhelyezett infrasugárzók fokozzák.

45 perc tekerés után veszel egy langyos zuhanyt, hogy lemosd magadról a bőrödön keresztül izzadtsággal távozó salakanyagokat. Ez után következik egy anyagcsereserkentő masszás, melynek során a nyirokutakat megnyitjuk, ezzel elősegítve a szervezet által fel nem dolgozott anyagok kiürülésének folyamatát. Miután ez megtörtént, 30 perces relaxálási lehetőség vár rád, hullámasszázsgépünk segítségével. Amig te pihensz, a gép befejezi a munkát, amit együtt elkezdtünk, és a salakanyagok immár biztosan eljutnak a kiválasztószerveidhez, és végleg megszabadulhass azoktól.

Amikor a hullámmasszázs gép végzett, kapsz tőlem egy csésze illatos, finom, forró teát, elkortyolgatod, kiélvezve a teázás minden pillanatát. Kezelés után fitten, kellemes érzéssel távozol, azzal a biztos tudattal, hogy ezalkalommal mindent megtettél, hogy egészségesen érd el a kívánt formádat. Ebben segítségedre leszek még egy útravalóval: kapsz tőlem egy dietetikus által összeállított étrendet, amely egészségesen, jóízűen támogatja formálódásodat.

Miből áll a napi kezelés, ami ~90 perc.

 • kezelés előtti díjmentes konzultáció.
 • 45 perc infrabicikli
 • langyos zuhany
 • 30 perc hullámmasszázs
 • pihenés egy csésze teával

Dietetikus által összeállított mintaétrend ajándék 25.000 Ft értékben!

A kezeléshez kapni fogsz tőlem ajándékba egy 25.000 Ft értékű étrendet, amit a dietetikusunk állított össze részünkre. Természetesen ennek használatáról és a pontos mennyiségekről konzultálni fogok veled. Az étrend pontos recepteket tartalmaz, így azt követve eltudod készíteni az éppen aktuális ételt, illetve kapsz hozzá egy pontos bevásárló listát is, ami a bevásárlásban lesz a segítségedre. Igen! Pontosan le lesz írva, hogy mit vegyél és azt mi módon készítsd el!

Mennyi alkalmat tartalmaz a csomag?

4 héten át, heti 3 terápiás kezelés szükséges ahhoz, hogy az alkalmazott technikákkal és eszközökkel a lehető legjobb eredményt elérd.
A kezelés áráról tájékozód az Árlista menüpont alatt.