Kipróbáltattam a férjemmel az újonnan beszerzett  InfraSlimX infrakerékpárt. Megkértem, hogy mint férfi írjon róla nekem pár sort. Hát, meglepett… az alábbit írta…

InfraSlimX vélemény a férjemtől

Először is szeretném megköszönni, hogy ismét munkát adsz nekem! Kedves tőled! 🙂 Nem is tudom, mit csináltam volna, így este tízkor. Kicsit kétkedve álltam neki a tekerésnek, mert kipróbáltam már több szobabiciklit is, és alapvetően úgy tűnt, hogy ugyanarra az elméletre épül ez az eszköz.

A véleményemet az első 45 perc tekerés után írom, 7-es nehézségi szinten, 45C°-os infra beállítással és 4mBAR vákuum alatt. Az kell mondjam, hogy a 45 perc után teljesen átértékeltem a szobabicikli fogalmát. Ennek az eszköznek semmi köze nincs hozzá! Legfeljebb annyi, hogy ezen is pedál van és tekerni kell. De ez nem az! Ez nem egy szobabicikli!

Első és a legnyomósabb ok, ami az infraslimx mellet szól, hogy iszonyat kényelmesen lehet benne edzeni. Először nem értettem, hogy miért lesz jó nekem az, hogy fekve kell benne tekernem és nem ülve. Aztán rájöttem! Hát azért, mert egy cseppet sem fáj a hátsóm utána! Már emiatt ott a tíz pont az infraslimx kitalálójának! Az, hogy úgy szállok ki belőle, mint ahogy beszálltam, nekem már az óriási élmény volt. Nyilván elfáradtam, de ergonómiailag nem viselt meg. Tényleg tökéletes a testpozíció. Nem dörzsöl sehol, nem zsibbad el a karom, nem nyomja el a fenekem. Nagyon kényelmes!

Nem értettem, minek a vákuum. Ez is valami jó marketing fogás? Aztán amikor bekapcsoltam rögtön megértettem. Azt tapasztaltam, hogy 7-es nehézségi szinten a vákuum bekapcsolása nélkül nehéz volt tekerni az infraslimx-et. Ahogy bekapcsoltam a vákuumot, a tekerés erőssége nem változott, de maga a fizikai érzet lényegesen javult. Közel sem volt annyira megterhelő tekerni, mint vákuum nélkül. Az infraslimxbe amikor befeküdtem, deréktól lefelé egy kis szoknyácskával el lettem szeparálva a külvilágtól. Ez azért történt, hogy amikor az infraslimx a belsejében vákuumot generál, akkor kívülről levegő ne áramolhasson be. Nem tudom mit csinált és hogyan, de sokkal komfortosabbá vált a tekerés. Tehát a terhelés nem változott, de érzetre lényegesen komfortosabb lett.

Utálom a meleget! Ezért már előre “fáztam” attól, hogy engem infrával melegíteni fog ez a masina. 22 fokban nekem már melegem van! Amikor elkezdtem tekerni, a feleségem megszólalt – “45 fokon jó lesz az infra?” Van egy csirkesütöde ott, ahol dolgozom. Esküszöm, hogy annak a látványa villant be nekem azonnal. – ”45 fok? Az már pálinkából is veszélyes! Na jó… végül is tesztelés van. Ám legyen!” – mondtam neki. 

Az infraslimx-ben rövidnadrágban tekertem, tehát direktben érte a lábam az infra, de az első idegeskedés ellenére nagyon kellemesen meleg érzést keltett. Olyan érzés, mint amikor reggel még jó meleg az ágy és nincs kedved kibújni a takaró alól. Egy cseppet sem tolakodó, vagy megerőltető, de még nem is kellemetlen. Nekem a 45 fok kellemes volt. Tényleg!

Az infraslimx tekerése közben be lehet kapcsolni a kollagént, ami annyit tesz, hogy újabb pár speciális izzó bevonásával plusz megvilágítást kapsz. Ennek érzetre semmi hatása nincs, vagy legalábbis én nem tapasztaltam, de elméletileg a sejtek regenerációjában van valami szerepe, illetve bőrmegújító hatású. Hát az én bőrömön nem tudom mennyit tudott megújítani 45 perc alatt, de valószínű egy tekeréstől nem leszek újra 20 éves.

A kedvencem az aromaterápia volt! Igen! Van még egy gomb, amit tekerés közben nyomogatni lehet! Ez annyit csinál, hogy ha megnyomod a gombot, akkor egy levegős porlasztó aromavizet fecskendez abba a térbe, ahol a lábad is van. Ezeknek is gyulladáscsökkentő, meg fertőtlenítő hatása van, de ez engem annyira nem érdekelt. Én az illatától voltam elájulva! Nem tudom milyen cucc van abban a kis tégelyben, de besz@rás milyen jó illata van! Nem nagyon érzed, mert ugye el vagy zárva fizikálisan a belsejétől, de mégis valamennyi azért kiszivárog és eljut az orrodid. Brutál jó illata van. Tekerés után végig szagoltam minden aromát és azt kell mondjam mindnek – “Iszonyat jó illata van! Nem lehet mellényúlni!”

InfraSlimX Oxigén adapterJaj! A legjobbat nem is mondtam. Van egy ilyen fülhallgató, mikrofon féle cucc az infraslimx-hez. Először azt hittem, zenét kell hallgatnom, hogy fogyjak pár kilót, de kiderült hogy nem. Ez a cucc friss oxigént juttat az orrod, szád környékére. Erre lehet tekerés nélkül is szükségünk lenne, de ilyenkor legalább adott. “A friss oxigén hatására a teherbírásod növekszik, nem fáradsz el annyira” – mondja a kedvesem. Én hiszek neki! Jobb ha hiszek, mert ha nem, akkor egy-másfél órában elmagyarázza, miért van így. Én ezt nagyon nem szeretném! Hidd el, te sem. Eszedbe ne jusson megkérdezni, ha eljössz hozzá! Mivel utálom, ha más után kell felvennem valamit, ezért rendeltünk belőle egy kazallal.

Az infraslimx tekerése elején (5 perc) nem iparkodtam, kicsit bemelegítettem a lábaim, úgy kényelmesen tekertem. Mint amikor Pista Bácsi részegen megy haza a kocsmából biciklivel. Öt perc után felvettem a 25-30 Km/h tempót és nagyjából végig tartottam. Szóltam a feleségemek, hogy ha eljön mellettem és látja, hogy a sebességem nulla és csukva van a szemem, akkor szedjen ki belőle, és adjon fel egy hirdetést, amiben férjet keres.

A tekerés vége felé, úgy 35 percnél éreztem, hogy ez azért nem vicc! Keményen megdolgoztat ez a kis masina. Úgy készültem erre a tesztre, hogy a felénél majd meghalok és akkor nem kell végigcsinálni, de kellemesen csalódtam magamban, mert éreztem, hogy menni fog. Azt az utasítást kaptam a feleségemtől, hogy a 45 perc alatt legyen elégetve 1000 KCAL és képzeld el, sikerült! Teljesítettem a végére. Őszintén szólva nem volt megerőltető, de tény, hogy elfáradtam.

Nem tudom, hogy mennyire vagy tisztában ennek a gépnek az árával (több millió forint), de egy biztos, hogy valóban minden technika adott ebben az eszközben, hogy a magad elé kitűzött célokat a lehető legkomfortosabban, és a lehető legkevesebb fizikai, ergonómiai kényelmetlenkedéssel érd el. Szuper kis eszköz az infraslimx! Bátran és jó szívvel ajánlom neked, akár nálunk, akár másnál akarod próbára tenni magad!

A teszt után gondolkodtam el azon, hogy kinek lehet ez az eszköz segítség. És igazából egyszerű a válasz. Akik hamarabb akarnak eredményt elérni, mint mások és mindezt egy igazán kényelmes és nem túl megerőltető módon kívánják megtenni. Fekve, zenét hallgatva, mert az eszköz erre is lehetőséget biztosít.

Kapcsolódó szolgáltatások

InfraSlimX - infrabicikli

Az InfraSlimX vákuumos fekvő infrabicikli olyan eszköz, mely összetett segítséget nyújt ha formálódni, fogyni, edzeni vágysz.

Alkotóelemei a kerékpár, az infrasugárzók, vákuumozható belső tér, kollagén-fényterápia, aromavíz-adagolótartály, oxigénterápiás berendezés, ózonterápiás funkció.

Különböző összetevőinek köszönhetően hatékony zsírégető, bőrfeszesítő, csökkenti a cellulit okozta tüneteket, javítja a keringést, növeli az állóképességet és nagyban hozzájárul a salaktalanításhoz, felgyorsítva a méregtelenítési folyamatokat.