Dietetikus által összeállított 14 napos testsúlycsökkentő étrendcsomag

Egy kis elmélet! A testsúlycsökkentés alapja.

Szeretném, ha elfogadnád azt a tényt, hogy csodaszerek nincsenek a testsúlycsökkentésre! Kiegyensúlyozottan kell táplálkozni, mindenkinek a saját energiafelhasználásának megfelelően.

Az „egészséges fogyásnak” az alapja, hogy a szervezeted alapanyagcsere folyamataihoz szükséges energiamennyiségnél minimálisan több kalóriát kell bevinned minőségi alapanyagokból, egy pontosan összeállított étrend alapján. Rendkívül fontos az időzítés! Mivel a szervezetednek nem szabad éheznie, ezért az étkezéseidet naponta öt alkalomra osztjuk fel. Erre ezért van szükség, hogy a szervezeted azt érezze, mindig fokozatosan kap ételt, nincs szüksége raktározásra. Mivel az étrended úgy van összeállítva, hogy folyamatosan az alapanyagcseréhez szükségesnél minimálisan több kalóriát viszel be, ezért a napi tevékenységeket végezve szervezeted hozzá fog nyúlni a zsírraktáraidhoz, ami egyenes út a fogyáshoz.

Vannak jónéhányan akik úgy gondolják, ha teljesen megvonják az ételt maguktól, akkor fogyni fognak. Egy pillanatra ez valóban úgy tűnhet, hogy jó megoldás, de ezzel valójában a lehető legrosszabbat teszik. A testük, mivel nem kap élelmet, ezért amikor kap, a nem felhasznált részt azonnal a „raktárba” teszi. Minden ilyen alkalommal felgyülemlő többlet a „raktárba” kerül. Ahhoz, hogy ne kerüljön „raktárba” a többlet, a testedet meg kell „nyugtatni”, hogy mindig kap táplálékot. – „Nincs szükség a raktározásra!”. 

Dietetikusunk által összeállított étrend pontosan ezt teszi lehetővé! „Megnyugtatja” a testedet, nem hagyja éhezni, és minimális kalóriatöbblet alkalmazásával, a napi tevékenységeket már a testsúlycsökkentés jegyében végezheted.

Mikor ajánlom neked ezt az étrendcsomagot?

  • Ha úgy akarsz csökkenteni a körméreteiden, testsúlyodon, hogy közben nem éhezel! Ízletes, színes, változatos fogásokat fogyaszthatsz, melyek elkészítése sosem tart egy óránál tovább.
  • Ha úgy akarsz fogyni, hogy közben olyan ételeket eszel, ami nem hasonlít madáreledelre.
  • Ha egészségesen akarsz megszabadulni a felesleges centiktől és kilóktól. 
  • Ha elfogadod azt a tényt, hogy fogyni lassan kell. (A bőrödnek, a szervezetednek is követnie kell a változást.)
  • Ha nem csak a strandszezonra akarsz jól kinézni, hanem egészségesen akarsz élni és maradandó változásra vágysz.
  • Ha egészséges ételeket akarsz készíteni költséghatékonyan! Mivel a magasabb minőségű alapanyagokból kevesebbre van szüksége a szervezetednek, mint az üres kalóriákat tartalmazó termékekből, ezért a pénztárcádat sem terheli meg ez a fajta életmódváltás.
  • Ha egészségesebb, fittebb, formásabb, elégedettebb akarsz lenni! Nincs más dolgod csak követed kell az étrendi előírásokat!

Személyes tapasztalat…

Hogyan másképpen tudnék egy étrendcsomagot hitelesen kínálni neked, ha saját magam nem próbálom ki! Szerencsére az étrend összeállításában egy magasan képzett dietetikus volt a segítségemre, akivel a kúra alatt folyamatosan konzultálni tudtam az eredményekről és az észrevételekről. A terv az volt, hogy kizárólag csak a kapott étrend betartásával megfigyeljük, hogy milyen eredményre lehet szert tenni. Őszintén szólva arra számítottam, hogy „éhezni” fogok, de azt kell mondjam, néha még az előírt adagokat sem tudtam megenni. Egy nap sem volt olyan, hogy azt éreztem volna, éhes vagyok és kevés lett volna, amit éppen ettem.

A 28 napos étrend eredménye nálam 4kg testsúlycsökkenést eredményezett, és összességében 15cm-t lefaragtam a körméreteimből, kizárólag az étrend betartásával!

Mit tartalmaz az étrendcsomag?

  • Általunk is kipróbált, 1.450 kcal-s étrendet, összetevőkre tételesen lebontva, receptekkel kiegészítve, alapanyagszükséglet-listával ellátva.
  • Az étrenddel kapott alapanyaglista alapján megvásárolhatod a 28 napra szükséges termékek nagy részét előre, a kizárólag frissen fogyasztható élelmiszerekre kell csak gondot fordítani bizonyos időközönként.

Mennyibe kerül?

A 28 napos étrendcsomag ára összetevőlistával, receptekkel 25.000 Ft!